[背囊撚]公廁款背囊?一個品牌不是只有一個型號!

1001 回覆
103 Like 44 Dislike
我覺得wilderness experience都唔錯 多謝樓主推介

但我見無咩人講Herschel嘅?其實我幾鍾意呢個牌子,啲款幾靚,係唔係有咩問題所以無咩人推介?
近排見到有隻able carry daily
好似ok 有冇師兄用緊

貪佢間隔function同線水
最緊要簡約

呢個價位都料薄? 本地牌覺得算貴
料薄對線水程度有無影響
原來而家成729咁貴
要買平野粗用我寧頂買冬甩算
但都加曬價,之前買個$360都好似加到去四百
VX07, vx21,vx42,x21rc呢幾種為主
我都係,由其係黑色
已經狗沖哂成set
對耐久度多啲影響
我覺得唔大,大家都係噴dwr
清識搵
但我唔知官網要幾耐先送到 加上我喺suburban 見有現貨 2399
同埋我計埋shipping 都已經300美金
巴打好急咩?
用集運咪得
Suburban食水我覺得算深
但佢evergoods 個網度得兩隻shipping method最平都要50美金
我想5月尾前買到個袋去旅行啊
Herschel 幾年前一隻little america 太熱門
成街都係 仲要講緊係唔只香港 全球都係咁
變左老翻都好多
咁自然香港會有反彈 變成無人搶購啦
而且依家香港有專門店 梗少人討論 邊度有咩款
(香港專門店真係好少款)
但其實herschel 真係出好多款背囊 (仲有出衫褲,旅行喼,旅行用品,但我未用過,唔知好唔好)
背囊好多款揀 每款又有唔同顏色
有平有貴 有唔同物料 一年N個系列 crossover
我自己覺得平時日用唔錯GA
女仔細袋 我覺得好超班 仲500內有交易
格調好過Jansport outdoor fila vans hype 呢堆MK味啦
係小心老翻囉 唔好去D不知名IG SHOP買啦
都係果句啦 一個牌子真係唔係得一個型號
最好去佢地官網睇下啦
我都覺得好似唔錯
D野幾合理
見啲評論話隻料好薄 好易穿底。。。
輕身就一定薄
但薄唔一定唔襟用
料薄 同 跣唔跣水都無乜關係
平時D rain cover 好厚咩

我自己無用過 pack n go
但要我二揀一 ,冬甩同pack n go
我會揀pack n go
去晒代言廣告費 隻袋好打有限啦

睇資料pack n go 主要用 cordua 210/500D
正常唔會差
我都係偏去一格過背囊
唔係分開咁多格 應該唔會幫襯 pack n go
唔該哂
咁如果類似呢款嘅定位有咩更好推介
簡約但又重功能
袋好多嘢唔大舊
袋好少嘢袋身本身又唔硬而令到睇落大舊
可能16-20L
唔想經常撞袋
sorry for 1999
pack n go 都好撞架喎..
其實點解要驚撞袋
Little america 真係帶領潮流,佢出左之後其他牌子都跟風出啲有兩條皮帶嘅背囊。我自己都好鍾意little america,不過宜家好似太公廁而且有啲out,同埋我今次想買個細啲。

我有啲想買Herschel City Backpack,樓主你覺得呢隻如何?

Btw 樓主第一頁推介嘅舖頭好好啊!又有新款 又有特價款 多謝樓主推介
純粹指不死鳥 gregory個啲
真係太多,制服咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞