[背囊撚]公廁款背囊?一個品牌不是只有一個型號!

1001 回覆
103 Like 44 Dislike
aer fit pack?不過要1080
上左Millican官網買左
諗緊
1. Evergoods cpl 24
2. Aer Duffel pack 2
3. Peak design everyday pack 20L

普通帶laptop返學出街/ 萬用backpack
巴打們有無咩suggestion 應該點揀?

或者有無差唔多功能/ 款推介?

個人鍾意呢啲多功能,簡約款
雖然好似幾多人用但貪佢可以帶住一個袋周圍走
我會揀 CPL24
我有一個vx 版 。
d料幾厚幾靚的,幾百搭
但好q多綫頭
Vx我用咗第六年lu,不過用condura做vx布底係有啲麻麻地,佢會起少少毛粒
除咗轉身拎野唔方便之外
其他都ok既
Why
2. 睇落好厚身, bulky...
3. 成個龍友咁款, 77地
排除法下剩低1
但係香港用一定唔會撞袋,不過我個vx同個monly開始用殘左個面,畢竟我真係堅當佢防水背囊用
但monty比較重
所以而家都想放咗佢
Vx啱我多啲,但入坑嘅時間長咗,mw對我嚟講,名牌效應嘅水份多咗,覺得太貴。不過佢pre order嘅rhake vx還好,可以一戰
但Cpl24 係唯一唔挺身, 擺係度會跌個款
想買個背囊日常用多,外國讀書,希望就舒服同耐用
之前買過好多袋,個帶做得差
平時就好少帶notebook番學,間唔中先一次半次
日常番學無乜野拎,放學會做下運動咁
間唔中行下山
放假會出去短途旅行3,4日
想問下arro 22同are duffel pack 2邊個會好啲
定有其他好推介
咁都叫唔挺? 用過 f/ce 你先會知咩叫做唔挺
可能最後買呢隻算
Cpl24有啲貴
呢隻都幾靚仔, 人在美國, 連運費都係7xx港紙

人在美國應該買 Tom Bihn S25 / GoRuck GR1 / RFF BATTALION 24HR 起碼全部 Made in USA
仲有 Aximo 24 都唔錯
我通常有原因都唔買
間廠我阿叔開
次貨
退貨
QC唔合格 但其實無野
搞手但求打個和 唔打算賺錢
我有批牛肉好平
我都賺夠 打算俾人賺下
前主人係女人 女人手機 女人車
佢係無野 拎黎香港批比鋪頭就得啦
好似係咁
都係果句 支持你買再報告
買返行山背囊啦

真係輕 加舒服 有D款都幾靚仔
我麻麻d款 同埋價錢都差一截
想搵個平時出街用既袋.中意四四方方既款,好似Aer Travel Pack 咁, 但Travel Pack太大個.
巴打有冇推介

有無巴打知呢種袋叫咩袋同邊度有
之前表哥有一個類似咁既款既袋但短身少少同用好粗果種麻布做
頂位同袋身旁邊都有一個拉鏈開口位
去旅行好鍾意借黎用
但周圍搵都搵唔到....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞