[背囊撚]公廁款背囊?一個品牌不是只有一個型號!

1001 回覆
103 Like 44 Dislike
但係有成26L 會唔會太大 budget大概1000到
另外想問如果想買多個斜孭袋
細細個裝銀包 鎖匙 電話 又有無推薦
有錢嘅買f/ce, porter
我窮撚用Fjallraven ,但淨係裝到好小野
優點係輕?
㩒用

我仲有買呢個
$500內
Fjallraven Pocket 真係幾好襯衫
想大隻 有隻greenland pocket

herschel cruz
平平地都幾好
但未見過香港有賣

drifter neck pouch $200都有隻
布料都靚 cordura 420/1000/1680/棉+wax 都有

斜揹袋用開平野
輕 日本造工好 料靚 唔貴 少撞袋
Fjallraven pocket 果隻我通常裝一個細尿袋,一包紙巾,一個環保袋,銀包電話我通常袋係身
Drifter果隻都有,carhartt果隻都有,但而兩個其實個樣一樣
而隻款同料好似唔太有彈性
Fjallraven果隻有小塞埋罐咖啡或者好細把縮骨遮都得
感覺唔錯放到幾多野
我覺得 lbbj 嘅袋做到除左放得多嘢之外,仲可以好好咁分類,最重要係真係可以係唔除袋嘅情況下單手拎細件嘅嘢呢個好重要

我係用 lbbj 嘅 messenger bag 先,一揹上去好理所當然地舒服,用翻其他 Messenger bag 根本做唔到 lbbj 做到嘅嘢,呢d 係心思嚟,證明佢地真係有思考過點叫揹得舒服,而唔係求其用條帶個d 斜揹就叫 Messenger bag,backpack我依家體驗緊,遲d 會再打 comment
有無薄身返工出街背囊推薦著恤衫多 極少著成套老西
睇過incase 但d款柒柒地...好薯
同埋多唔多背囊有得手抽?好似tote bag咁
18-20都夠用

wilderness experience好野黎
優點係輕?
輕 日本造工好 料靚 唔貴 少撞袋
隻better kletter small 唔裝野會唔會好塌
想問佢有隻dot既messenger bag
但見有個啲dot係白色,有個係齋黑色
係咪同一隻,不過一隻係反光咁?
同放唔放到15吋電腦
反光 = dot 平時全黑
用完個斜孭袋一排有乜意見?
仲心大心細 可能去完日本睇下有冇啱心水先決定
$?
訂左!
咁你去完日本先啦
有冇d靚料又輕既背囊?最好多格有位裝水樽同notebook

以前用herschel雖然靚料但容量少又重
依家用緊Fjallraven用厭左
直接係lbbj度訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞