[背囊撚]公廁款背囊?一個品牌不是只有一個型號!

1001 回覆
103 Like 44 Dislike
呢個袋比一般 Messenger bag 係重d,實際幾重我未磅過,但有 X-SHAPED 帶,兩邊膊頭都可以平均受力,咁計就比普通 Messenger bag 嘅單邊揹輕

(前提你係問緊 Messenger bag,唔係一般斜揹)

Lbbj 網直送香港嘅,有 ups, dhl

另外有香港網站有賣lbbj,不過色唔齊
唔該晒巴打回覆,想問問如果係想輕d, 有無其他牌子推介?

想搵下呢啲款嘅背囊
呢兩隻揀邊隻好啲?
平時出街用 會帶一件褸 遮 尿袋嗰啲野
唔洗太大
想問下各位巴打 F/CE 香港買唔買到
幾鐘意佢啲款
同問, 我岩岩都睇緊
我個mpl30 2月到港想放
巴打有趣 tg hobbslau
有無邊度買Evergoods CPL24 平,
官網要成500蚊運費

BTW之前係咪有巴打放CPL24
有意都可以tg t.me/crwhcl
有無巴打用過cabinzero classic 28L?
想買黎日常出街/運動用
https://t.me/Annica_impermanence
想放3day迷彩有單tag
1day沙色有單
兩個都極新淨極

少用
可換5.11/rush/etc加錢
想各位推薦背囊
筆直1000
要求有啲高:
唔好太大,容量最好20L或以內
外型希望可以復古得嚟唔太娘
可以同時適合日常同行山用

暫時望過兩隻比較啱我要求
一隻係Wilderness Experience嘅Balti with Leather
外型嚟講冇得輸

但覺得千五蚊唔太值

第二隻係Doughnut嘅COLORADO SMALL
佢個size fit晒我要求
但依家淨返啲色揀唔落
wilderness experience
唔會後悔
一啦
你都比得一千唔差在比多小小
一啦
你又唔係用一兩個月
有排用緊係揀個靚既
一個人對一樣野心目中有個價嘅, 即使多一蚊都係貴
睇下有幾鐘意同自己afford 到幾多
拎多五百蚊出黎要儲多五個月錢
咁我都係買個平嘅用黎粗用算
想睇下各位巴打有冇其他推介
巴打請問呢個係咩型號?
點睇Muji
知唔知呢個係咩牌子背囊
côte&ciel
似係teardrop3
有無師兄你 suburban 買過背囊,落左單個幾星期都未出貨,係咪伏黎?
上個星期先係sububan 買左個cabinzero,順豐送第日就到,巴打你應該要問問間野
慘ga 真係美國買都到左香港
買左咩袋啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞