[背囊撚]公廁款背囊?一個品牌不是只有一個型號!

1001 回覆
103 Like 44 Dislike
無留意,對上一個已經好耐之前買
lbbj 隻 breakaway 點睇
peloton 好似有 d 大 , 我又無 laptop
本身用 herschel d 19 款
你覺得breakway 夠袋用咪得囉

平時會裝d咩多呀
同埋我建議你訂都係訂 Eclipse 版, 一黎型好多, 二黎見佢d圖, Eclipse 好似多左水樽位
做 gym or 行山 d 衫褲 , 水 , 毛巾
eclipse 得一隻色同埋貴 d
但我唔知分別係邊
eclipse 嘅 breakway 多左水樽位囉

不過係 eclipse 版特別姐
新買用緊 攞得多野 款型
軟墊多 揹落舒服
代購網得番黑色 灰色無貨
竟然有咁多巴打有買 lbbj 黎用
平時喺街度完全見唔到
Same
大家有無類似呢種簡簡單單嘅backpack 推介
點睇 無印良品背囊?
巴打 我想請問peloton個袋本身重唔重同揹上身會唔會好大? 感覺好似幾fit翻工+gym
Lbbj 嘅袋一般都係偏重,淨袋都1kg多d咁滯

我身材比較瘦,膊頭唔算橫,對我嚟講個袋算有d大個,但因為 peloton 可以將個袋最大限度咁貼住個背,所以揹上身唔會太大個

我覺得呢個袋啱唔啱你好取決於你翻工+gym會帶d咩,你介唔介意分享下?
感覺背隻果幾塊野幾舒服

我翻工就拎部13吋電腦之後一本書 有時會自己帶飯咁,gym就衫 水樽同鞋。 我通常都會gym完直接翻工所以一日都要拎幾多野下
你都講得帶咁多野, 相對咁多野放哂落個袋度上黎講 The Peloton 真係唔算大個

但係我覺得睇你鐘唔鐘意魔術貼, 有d人反感嘅就要買 ASPHALT 版

Breakway 我就唔係好建議, 驚你一次過放唔哂咁多野

btw, 如果唔討厭魔術貼, 個人強烈建議買 THE PELOTON 'ECLIPSE' 版, 隻黑反光點真係好好j
問多一個問題ASPHALT我睇片佢前面都係用魔術貼?
Lm
前面有一個位係
我用緊呢個做旅行背包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞