[背囊撚]公廁款背囊?一個品牌不是只有一個型號!

1001 回覆
103 Like 44 Dislike
Thanks
之前就係見人係街揹個橙色幾好睇
我都有個綠色,個袋幾輕同都夠挺身
我都用緊 F/CE. 不過放重啲個形就 keep 唔到,同埋條拉鍊有 lock 唔可以單手開
反而 DSPTCH 仲好用啲,係差在無佢咁多間隔。
F/CE 好襟用.日本買超平,
後尾仲買左個arcteryx leaf drypack 25,係衰在單邊拉鏈

係咪上圖黑色嗰個?
近排開始學瑜伽 想買個背囊返工做運動都可以用
因為做瑜伽唔洗帶鞋 所以個背囊都唔洗好大
求介紹有冇邊款背囊係輕身D 又可以出街做運動都易襯衫

p.s我返工唔洗著西裝 所以都唔洗太商務背囊
我想問有無類似Côte&Ciel lsar嘅袋
係街見到個 但又好似唔太似Cote&Ciel lsar

而個唔錯上次見人孭過
幫我慳返啲錢 黑色冇貨退返款
等官網有sale買ecilpse版都好
我上次買都係咁,焗要左隻藍色
你冇黑色一定唔要
防盗袋或者可以自己裝鎖既袋有無推介?嚟緊去旅行,驚比人偷野
https://www.youtube.com/watch?v=ZkJ3KZ332J0
建議買個無拉鏈的背囊
ROLL
索帶+上蓋
賊仔最鐘意偷標榜防盜背囊 行李
用呢D袋D人先值得偷先有貴重野
佢地連邊個位放貴重野都一清二楚

如果堅持拉鏈先安全
Fjallraven Splitpack
可以加鎖
入邊再用拉鏈分左右
成個搶走先偷到了
我都用緊roll up加扣根本唔會有人偷你野
因為我平時自己用都好麻煩
個袋又深,有時d細件野跌左落底,都要入大半隻手搵返樣野出黎
如果Roll 咩好推薦?見code10 comment好似好差
用左lbbj rolltop 1年,大個得黎又多細袋,細節位方便用家,旅行/做運動裝得多野就用佢,又唔易同人撞
直情喺街都根本見唔到
我想個袋都係得mission workshop / life behind bars 先有差唔多款斜孭袋
Messenger bag
yup
Mission workshop 貴d同少d間隔,果時好彩有巴打介紹life behind bars,唔係就買左mission workshop
我自己都係用索帶加上蓋
自己一個去完個歐洲Trip都無畀人偷過嘢
有冇巴打買過

官網個shipping都要成75USD 有冇其他平d既平台買到
日常出街用,最多拎本書+surface
大約20L
有咩推介?

睇中左wildernessexperience teardrop 或者
https://www.thebrownbuffalo.com/products/conceal-backpack-19l-navy-420d-nylon

仲有無類似的推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞