[背囊撚]公廁款背囊?一個品牌不是只有一個型號!

1001 回覆
103 Like 44 Dislike
學生妹味
仲唔係 Outdoor Jansport
搵條學生妹揹揹佢出身汗 即刻有學生妹味 正阿喂
文青味?
FOLDSACK NO.1 BACKPACK
Herschel Pop Quiz
有冇旅行背囊推介
唔用相機,純粹旅行用(grad trip)
去一星期旅行,aer flight 2 夠唔夠,定要travel 2先得
14l有咩可能頂到一星期
想買嗰日用而性價比強嘅背囊。

見樓主強烈推介Mystery Ranch,想問下Mystery Ranch STADT抵唔抵玩?見佢幾平
其實 個人覺得mystery ranch 唔算cp 值太高既,因為覺得間格一般,但都買得mystery ranch ,點解買 stadt,買sweet pea 好過啦
想搵d 18-22L平時返工出街裝少少野

唔好太毒都ok
因為我想買個細啲嘅,咁又唔想買太貴,見stadt又細又抵所以想買。你意思係stadt有伏?
裝d咩多先
飯盒, 放工去做gym帶套衫, 銀包, 鎖匙etc.

所以唔需要太大個, 20L就差唔多了
唔伏,唔使驚心
係覺得佢唔夠大姐
背囊款定斜揹

主力要厚定薄料 need easy access

Rain prove
點解成個POST都無人提Bobby urban?

作為性價比佢好高, 又防水又防輸割........
我無強烈推介Mystery Ranch
用同樣物料 大把選擇 唔一定要Mystery Ranch
我更推薦
Chrome
Fjallraven
Wilderness Experience
Drifter
Rains
輕身又平D
比較岩平時使用
(我自己鐘意輕身袋,平時揹D野唔重)

Mystery Ranch 留返軍佬 同 登山撚用啦
防水? IP67? 有認証?
跣水 拒水 疏水 ?
佢官網都唔敢寫Water Proof-防水,Water Resistant-抗水
你搞清楚先呢點先

答返你 你可以自己提 我無乜所謂 比多個選擇其他人
最好多D人幫手答
我答黎答去都係自己鐘意果D牌子

自己就唔用防盜用品
自己跌錢 唔記得拎成個袋就有
俾人偷就無試過 所以無興趣防盜背囊

反而近排買左個REID咭片套
岩岩換左身份證,Herschel 百零蚊 平靚正
咁如果呢幾個牌子樓主有無咩推介款式啱我啊我係日用所以都鍾意輕身唔使咁大,同埋最好嗰樣靚仔啲
今朝back左 希望無伏

今日終於有機會用左 life behind bars 嘅 Messenger bag " Echelon " 其中一個特別功能,真係好方便

識用係呢d唔大唔細嘅嘢上,啱啱做完 gym 想買翻d 蛋白粉飲下,咁啱又揹緊呢個 Messenger bag,用佢嘅 special feature 去將罐蛋白粉 attach 上個袋度,慳水慳力
但凹咗喎
單邊咩上身好似都係重
life behind bar 個backpack有冇人有?
我呢個 Messenger bag 係有雙肩揹ga

life behind bars 個 rolltop backpack我有
買左個errant,唔知要等幾耐先送到香港
鐘意輕身 可以試下
新材料 x-pac
今季幾多牌子 有出
F/CE 係香港應該最易買到
wilderness experience
https://market.e-begin.jp/fs/begin/SAN_WLD0254E
完全日本口味,香港人可能覺得太簡
hugel
https://www.hugel.jp/blackburn/hello-world/
得黑色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞