[背囊撚]公廁款背囊?一個品牌不是只有一個型號!

1001 回覆
103 Like 44 Dislike
感覺如何?

呢隻咩返學會唔會太大?會放laptop
我想問下 香港邊度會多F/CE 睇下
peakdesign 20l
四四方方 裝唔裝野都咁挺
間隔自己隔 用料同車工又好
Mw 好重隻隻都成kg up
感覺真係太好, d磁石扣嘅位置真係岩岩好, 仲好多可以伸長嘅帶黎外掛裝野, 踩單車一流

就算揹重野仲有X-shaped strap可以雙肩揹分擔番個重量, 呢個真係其他messenger bag 俾唔到你嘅感覺

就算落大雨, 袋入面d野都唔會濕; 仲可以自由換左右肩帶, 仲有唔洗較肩帶都可以拎到細野嘅袋(例如銀包)

我諗弱點就係個袋會比較一般袋重, 同埋個內膽真係無細袋, 只有內膽出面有幾個中size 袋, 因為佢個內膽預左你放衫褲鞋個d都無問題, 對於我黎講呢d唔算係弱點, 因為一般出街嘅線, 尿袋, 銀包, 鎖匙, 同埋d細雜物都一定帶得哂

反而係我後悔買左大size, 買番細size 日常用會無咁怪 大size 真係for 你擺多野同去下旅行都岩用
想買個Cote&Ciel 類似呢d
仲有冇咩推介
屌, 你一講我都覺得似
都係平時搭地鐵 帶飯盒返工 ( 兩個鐘中型玻璃兜) 跟住就尿袋耳機嗰啲嘢 買m size好似好誇張 但係買細又裝唔到咁多嘢
你個飯盒有咁大個呀

如果依你咁講咁少野就係S size都得, M size 真係好大個
提外話, 我真係拎過我依家個M size 番大陸裝一打12枝嘅 300ml 左右玻璃樽嘅花椒油, 個袋仲有位放兩衫同嬲
我應該係兩個800ml 玻璃兜+ 縮骨遮 外套 之後嗰啲基本嘢 睇来可以買細一個碼 如果真係決定咗 你嗰啲係咪好似一罐可樂咁?
細枝裝可樂囉, 但係1打wo

https://www.flightlineshop.com/contact-2/

仲有, 香港係有呢life behind bars 嘅袋嘅代理, 你可以禁以上條link 去睇, 佢好似有 showroom 你過去試左先啦
如果買都係應該買32L
勁, 依家我用緊都有d 後悔, 真係幾大個下
我本身有個15吋laptop同埋十吋tablet
有需要可以用到 佢嗰啲細pocket
屌你唔早講

我依家都係用緊15" laptop, 一定係M size 先裝到, 佢個laptop 位真係好正, 但因為我會帶埋keyboard 所以用背嚢多

唔知個代理番左黑色未, 因為我買當時都淨係得番藍色, 佢隻藍似藍綠多
同埋你揹埋laptop 就真係要買life behind bars, 用其他messenger 你用單肩揹真係好重
其實即係點? 你想似呢個牌子嘅邊款袋呀大佬
sorry
nile系列呢d
其實你係覺得佢有帽特別定淨係外型好睇??
呢隻袋個開口位幾特別, 真係未必搵到其他牌子有呢個設計
在香港訂左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞