[背囊撚]公廁款背囊?一個品牌不是只有一個型號!

1001 回覆
103 Like 44 Dislike
旅行backpacker有邊隻介紹?
budget $1000樓下
請問有冇可以孭laptop嘅返工/返學背囊介紹
用緊
幾好用
不過比20l更細
擺唔到好多野
用緊, 官網買, 其實係香港牌子黎
用緊綠色, 還可以, 實物冇睇相咁靚, d料粗好多
放得唔多野, 我返工裝飯盒加少少野所以ok
但再想放多d野唔會用佢
料應該好好了
Cordura 1000D Nylon
呢隻料質咁係鞋身D
用500/1680 表面會平滑D
你都講舊款啦
邊仲有
買返今季啦
adidas 一般都係大鋪賣 唔好賣都個季蝕本清左佢了
買返今季款啦
我年幾前之前係carryon 買左mystery urban assault 1
我想問 如果背脊塊板彎左係咪可以拎去換
另外想問下aersf travel bag 抵唔抵屌

想知呢個drifter入面係咪冇間隔
新手留名
好似無乜人講porter啲背囊,係咪因爲價錢較貴?
其實啲料同間格都唔錯。
大家個背囊用緊幾多L (如果平時放電腦 鞋 衫 基本用品)
貴,賣牌子
買過一個
夠買幾個aer
其實都唔算貴
依家番工用緊細size 3way 都係2萬7YEN到
對番港幣都唔駛2000
mystery ranch果D郁D都3千幾
反而香港唔興manhattan portage
之前去旅行見日本好多10代20代用
D袋睇落都幾正
幾錢?
3way果d好d無咁貴
可能我之前買果個特別貴
但普通真係一個純背囊都二千幾三千咁上下
但成世人想試下買個吉田背囊用
去到日本課重金買
有冇人放aer day pack
我喺日本都課重金買左個 不過真心唔錯嘅
想問Aer的duffel pack2好無用?
想買比bf, 佢之前用開不死鳥
個size同長度應該差唔多?

摸落去質感麻麻
我想買個front dayback呀
但睇review有人話易出痕整唔出

諗緊買唔買個union好
有冇啲類似goruck gr2 嘅袋推介,定直接訂算......
直接訂算啦
https://ablecarry.com/products/daily-backpack
有隻用x-pac材料
今年好多牌子都有出呢隻新料袋
可以諗下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞