[背囊撚]公廁款背囊?一個品牌不是只有一個型號!

1001 回覆
103 Like 44 Dislike
有無啲好似crafted goods cubly 23L / simplon 18L咁可以單邊揹住嘅袋 擺水, 遮, 幾十張A4紙, ipad 9.7吋同一堆文具
幾鍾意LBB echelon, 但又怕用用下嫌麻煩唔想用
https://craftedgoods.com/collections/perpetual/products/cubly
https://craftedgoods.com/collections/perpetual/products/simplon

之前睇中呢個,不過問過好多人話唔好睇
我都用緊 F/CE. 不過放重啲個形就 keep 唔到,同埋條拉鍊有 lock 唔可以單手開
反而 DSPTCH 仲好用啲,係差在無佢咁多間隔。
好靚 請問咩牌子?
sorry 發雞盲
有無留意Millican 背囊??想買個
The Peloton ASPHALT我見unwire 都係千6 官網連運費就千8
Evergoods mpl30 幾時先出貨
訂左幾耐?
幾個月啦 佢話1月頭出貨
睇中左Wilderness Experience Kletter Small Navy 同 raven 28
平日想帶GYM衫褲 同 有時想帶notebook
raven 會唔會唔夠大? 以前都有買類似kletter 感覺好易冇左個型
Mystery Ranch Scree 分Size定Free Size架
我香港上網睇有分S, M / L, XL
但朋友去日本,去到原宿分店
店員話係Free Size有得微調
一頭霧水
帶notebook raven 28好D
正常夠大
26/28L都唔夠大的話 你要去35L進發了
官網有寫的
記憶中180cm以上先要L
最好自己睇返了
有隻gergory 美軍數碼迷彩 全新made in us 有無人有興趣?
mulitcam先岩

想買Raven 20L 睇之前啲post有巴打撞岩黃金週有7折
有冇巴打知依家邊到有平
F/CE 好襟用.日本買超平,
後尾仲買左個arcteryx leaf drypack 25,係衰在單邊拉鏈
師兄用邊間代運
我買左套裝 cpl24+mpl30
拖到就黎忘記左
之前買左個 真心好孭
好似做緊bundle
用緊mpl 30, 麻麻地個型太曲 裝得好少野
有點後悔一早入左
有冇人用過Chrome Industries?
評價好唔好?
圖?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞