[背囊撚]公廁款背囊?一個品牌不是只有一個型號!

1001 回覆
103 Like 44 Dislike
DSPTCH 出面果格可能係好似 CPL 24 咁打橫嚟用? 不過用唔用得慣就好睇個人。
如果要比較兩個袋,我自己係咁諗:
DSPTCH
1. 後面有 frame sheet 我覺得佢"咩"起上嚟好睇過 F/CE.,挺身好多
2. 有獨立 notebook 位,就算唔放電腦都可以放吓銀包,容易攞
3. 低調啲
4. 我自己用緊佢第一代,背後塊網面同條褲磨得多已經穿咗。不過我見佢二代已經改善咗 

F/CE.
1. 望落比較 trendy,但"咩"起上嚟又無咁挺,感覺好墜
2. 左右兩條索帶係癈嘅
3. 拉鍊無 DSPTCH 咁順
4. 有外置水樽位(個人喜好)
5. 有多啲間格放雜物

DSPTCH 同 F/CE. 都放到好多嘢,不過唔使裝好多嘢時我會用 tom bihn S19。 
呢三個我時不時都會交換嚟用吓。
有冇巴打用過ona bags講下
或者有擺到相機既皮袋推薦下
tom bihn成日心思思想買
但覺得好貴同埋啲色唔夠靚仔
Tom Bihn 功能上真係好正, 係個款薯仔啲... 清要買就買 S25, S19 咩起上嚟睇落會太細
herschel 背囊啲料如何 (襟唔襟用)?
lm
用緊little america . 條皮帶好易龜裂, 買番來要keep 住搽凡士林, 同埋個磁扣好難一野就扣到

如果特價入手就幾好
特價即係幾多$到?
果陣40%off 外國網入手 , 之前見過60%off
原價應該係指$1100?
有冇人知邊有Adidas ops 20l
evergoods cpl24
全新放2000
送多個原裝貼章
材料普普通通啦
唔會好過D出外戶外品牌
但都好過D Jansports 東甩 nike adidas 果D
用2,3年無問題GA
仿皮帶(即係膠,仲要唔襟果隻)係易爆,買返膠帶真皮帶就無問題了
個磁扣好易扣喎 對岩位就自動會吸實 千祈唔好用力去整佢就得
呢個價位 有又款其實算係咁了
比上不足 比下有餘
搞乜未用就放啊
條帶邊度買到?
估唔到24lite都好大
太少野用唔到
之前mystery ranch urban 都無禁大
賣bobby urban 九成新
TG

有無女仔用嘅背囊推薦?
想買個袋休閒同去旅行用,本身用緊啲唔係好裝到嘢嘅背囊,比人投訴唔實用 所以想買返個類似donut 嗰啲裝到嘢嘅袋款,但又唔想係呢啲牌子。自己好鍾意northface urban exploration 啲款,但太大唔啱身
有無人用緊north face既背囊?
好唔好咩

同埋門市有無得買?
巴打講 "呢個價位" 係指幾錢 ?
觀塘全新都係1800
巴打你岩1600比你
push 唔想浪費
咩色?
黑色
tg hobbslau
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞