[背囊撚]公廁款背囊?一個品牌不是只有一個型號!

1001 回覆
103 Like 44 Dislike
Seabag, 束口袋,...
唔該巴打
想問巴打知唔知有咩牌子有出呢種
lbbj THE ECHELON [M] 'ECLIPSE' 留名
如困只係用呢旅行, 不如留意吓啲 duffel bag, 差唔多樣不過係打橫 "咩"

我想買果種係因為我表哥果個好撚靚
用左好多年爛爛地咁
但係粗麻果種爛得黎好型
同埋偵佢個size有返咁上下去短trip旅行啱哂
thanks
不過想要拉鏈口
唔係,其實似你上面果隻
不過我果款係頂位唔係索口變左拉鏈口
然後再有金屬扣扣埋
然後袋身仲有一個拉鏈開口位
同個袋再長小小我諗去到屎忽底既位左右
mystery ranch 變撚咗公廁了
goruck
現在搵緊正的messager bag 25—30L 以上 睇到 life behind bars 果款 再睇下有沒其他
用緊 Manhattan portage 普通果d 覺得唔夠用
有沒推介?
Gregory
timbuk2
會勸你買life behind bars 嘅 Messenger bag

用過佢個 X-shaped strap 真係番唔到轉頭, 因為可以雙肩都揹到

其他牌子嘅 Messenger bag 我仲未搵到有同一樣 design 嘅袋
有考慮過 可能等sale 玩命盲入
他d料唔差
sale 玩命盲
呢隻袋我都心思思想買, 唔知呢度有冇巴打買左呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞