[背囊撚]公廁款背囊?一個品牌不是只有一個型號!

1001 回覆
103 Like 44 Dislike
男人老狗咩kanken no.2會唔會好怪
如果你有D肌肉係OK的
肥仔就唔好啦
或者NO.2 15"版
個袋大仔返D 加 粗揹帶
我都想買呢個牌子~~
但好似無爸打用過膠包
想搵番個平時出街用, 因為背脊太厚一般背囊好似個龜殼仔孭住
想搵番以前中學返學書包長身啲似行山背囊咁但又駛去到加鋼骨
有冇好推介 希望有啲色揀下,中學時用粉紅色偏暗
呢個幾正 我都想知有咩brand有出
今日收到mpl 30 好貼背 背位做得幾好 但感覺容量唔似30L同埋self stand唔到 雖然個外型都好靚 追求容量既唔建議入手 其他真係唔錯 個人黎講 自己非常鐘意

買咗依個 好細個 想買多個f/ce
可唔可以share多d個dsptch?
我有,已經放底左冇用,本身幾重,野又唔好裝,冇quick assess 真係差好遠
點唔好裝法? 我見佢都幾多間隔架wo
quick assess係指其他背囊最頂放鎖匙銀包果個位?
想問下日頭會見下客(唔使帶電腦)
又要袋定D衫同鞋夜晚做GYM
都係要襯恤衫西褲既
巴打們有咩牌子型號推介?
藍色靚

問過好多人 無人知 連牌子都唔知勁難搵
師兄用邊間集運
請問返工著西裝用既背囊邊個款比較易襯?
想問下
Aer flight pack好唔好用
條拉鍊比側邊頂住 煩唔煩
我搵過好多brand都係得類似既款 但係我就想搵同圖中果個一樣
我都係 我係google pic遂張搵都搵唔到
有無人用緊nya evo?
佢本身果個Fed economy
我自己麻麻地佢出面嗰格,可能我多雜物 係,quick assess 用過翻唔到轉頭 ,
用緊Aer Travel Pack 30L 1年半
老實講,重既
因為物料較厚身
但講防水,外型,質量等性價比
目前滿意

睇緊duffel pack 2
細返小小,出街,做gym方便啲
始終30L平日出街用好巨大

冇轉會打算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞