[背囊撚]公廁款背囊?一個品牌不是只有一個型號!

1001 回覆
103 Like 44 Dislike
其實我睇佢外型好似幾好j
我本身有個15吋laptop同埋十吋tablet
有需要可以用到 佢嗰啲細pocket
屌你唔早講

我依家都係用緊15" laptop, 一定係M size 先裝到, 佢個laptop 位真係好正, 但因為我會帶埋keyboard 所以用背嚢多

唔知個代理番左黑色未, 因為我買當時都淨係得番藍色, 佢隻藍似藍綠多
同埋你揹埋laptop 就真係要買life behind bars, 用其他messenger 你用單肩揹真係好重
在香港訂左

我睇過好多都冇呢隻咁嘅開口,所以要等其他巴打推薦下
請教下各巴打
想買個袋for 以下兩個用途

平日返工,15吋電腦,三四個file裝文件。一套衫for gym,一對鞋。仲有啲細件野例如portable charger, wireless headphone

星期五晚因工作會返內地,星期日先返黎。同樣15吋電腦,文件,1套衫替換,一套衫for gym ,一對鞋, wireless headphone, portable charger, 同埋有時要帶埋一部無反相機,唔帶腳架唔帶鏡。

想請教下各位有冇建議買咩背包好?

果個有間鋪係咁sale我aer 既33L版,其實幾心動。不過得返灰色唔洗返工,想斯文少少。
平時着恤衫, 牛仔褲返工
最多裝吓iPad, 少量A4 文件, 銀包鎖匙, 無乜其他嘢
想買個細細哋嘅背囊, 巴打有咩心水牌子

輕身 細仔 料靚 日制
想問下香港門市邊到有?仲有冇得賣?
唁該哂你
不過個樣唔太岩我.
goruck gr1
Modern Times
[img]不過價錢貴一倍, 上日亞買仲有九折[/img]
Doughnut啲黑色背囊番工好似,簡約風、有啲似日本上班一族既袋,有無巴打有睇開可以比下意見?
想問下有無 個大約30~35L 既袋推介啊,我會返工 旅行 乜都用曬

filson 262
幾型,但揹起上嚟舒服
我建議的blade 28比你諗的3款更好
已經有28L容量 而且好好放野
去到住宿地點 可以好似行李箱左右攤開
同類型再大就
fjallraven splitpack 35L 1.15kg

呢隻唔夠放 上邊3隻都唔會夠位放
咁大隻袋 又間咁多格 唔會輕得去邊
aer 33L 1.85kg
blade 28 1.46

除非你轉買行山款 但無電腦位
堅輕 揹得舒服
你真係放到咁多野
無電腦位都唔成問題 電腦放中間前後放衫
Kaipak 28 1.05kg
patos 28 0.82kg
stratos 34 1.33kg
或者想靚仔D
wilderness alpine 33L 0.85g
有冇巴打買過KURA CHIKA

想知係咪呢款?
想送畀人,對方揹電腦返工,又會行嚟行去,有時會揹吓「架餐」
如果呢係款係咪都滿足到要求?

但我見你哋又講size,但呢個PELOTON 'ECLIPSE'應該係無 size之分?
斜孭袋同背囊嘅分別 呢個我都有
絕對夠曬大
ECLIPSE 係咪都揹得舒服?但如果唔放電腦又會唔會太大?
係好大個 everyday pack 來講overkill
我揹得舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞