[背囊撚]公廁款背囊?一個品牌不是只有一個型號!

1001 回覆
103 Like 44 Dislike
係呀 porter尼龍
但香港鋪頭都唔見有
想問個系列叫咩名?

各位巴打點睇?
請問巴打有冇邊啲背囊似incase city backpack?
https://www.incase.com/products/bags/backpacks/city-backpack
或者
Noart Sweed 系列
https://www.noart.co.kr/goods/goods_view.php?goodsNo=1000000694

外形簡潔 多間格 唔洗太大個 平時出街用
Budget: 1000樓下
唔該曬
incase有類似的款
咩牌子
Remote Equipment Alpha 31
唔洗搵啊 停左產,佢賣完就冇,今年年頭已經冇左,小弟咁岩汁左個
點呀用左幾日,覺得用左 x-shaped 揹你日常嘅嘢係咪無咁重?
冇用x都好爽
好唔好用過你之前個斜揹先
好d
SKETCH 22除左overlander邊到有得買
想換個返工袋
裝Notebook同一兩本書,同埋最緊要防水
之前用arro 22,個間隔唔係太岩用
而家諗緊areteryx blade 20定SKETCH 22定係aer fit pack好

Aer fit pack 2.0 個底好似太闊
LM
留名
好7啵
2揀1
blade 20 重D , 間得多格D,西裝就好襯D

sketch 22 輕D , 無咁多格,

平時帶多個rain cover 有用過D九鳩吹防水袋,先幾g重
真係就咁叫nylon series
不過佢揀唔中 都有尼龍料的
唔一定係nylon series 先係尼龍 唔知佢點分
點會咁講野
梗係話朋友送啦
但自己唔岩
點會講有一個梗中意
最近想換背囊,覺得Gregory sketch 22都ok
不過無位放水,有無咁上下銀碼($700)同功能(行山+返工)嘅背囊推薦
邊度買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞