[背囊撚]公廁款背囊?一個品牌不是只有一個型號!

1001 回覆
103 Like 44 Dislike
gregory 一般都襟用的
其實定位唔同
WX 如果要放電腦 Post Graduate 會幾好
但好多款係山系袋 岩行山 旅行
輕身果堆岩日用多
唔多岩要帶電腦
又幾抵玩喎
咁應該都係買gregory啦 唔該曬巴打
想買aer

諗緊tech pack定fight pack2好
klattermusen啲袋好好J
不過香港唔見好多地方有
之前overlander減價先買咗個tote bag
巴絲知唔知邊到可以買其他袋
邊度有Herschel嘅outfitter或者gorge賣🤔
lm
巴打有冇斜揹袋介紹
想要布袋款 唔要大大舊果d
本身都想買Gregory藍花 不過實在太多中學生用黎做書包 都係買左Arcteryx Arro 22
香港有無邊度有啲message bag賣
有無人用緊millican smith the roll pack
想問下著西裝應該揹咩背囊好

有無同呢個差唔多既款 係街見到人用但好似唔係f/ce
lm

呢隻個型都塌得幾快 不過都算好揹
同埋係香港撞款程度都幾高下
特價300幾hkd抵到爛

有無ching知道依個背囊咩牌子?
呢隻ok但係d內袋無外國/日牌咁好用
岩岩入到黎我都想問下有無巴打用過Helios another daypack,講下好唔好用
隻狼棕色幾靚,但我覺得都幾貴。。

本身用緊fitpack2,但我覺得換左呢個袋之後成個人好黑仔想換
想買個細書包放到部9.7inch ipad有冇推介 我淨係識d公廁款睇唔上眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞