[背囊撚]公廁款背囊?一個品牌不是只有一個型號!

1001 回覆
103 Like 44 Dislike
其實gregory 同 arcteryx 都係好牌子黎
佢地本身都係做戶外用品 信得過的
arro22 今季果3隻色唔潮啦
舊色又無再出 之後應該少返D人用啦 (當然有堆人會去買老翻)
gregory 你揹返D淨色 反而清流 我鐘意佢隻mighty blue / green
同埋佢有D款都幾岩 依家D人要ga款
sketch / border
(唔岩我,多間隔,日用/旅行)
爸打 你開唔開定下個post
就1001

用開咩brand?
好鐘意呢隻料,但唔覺有好多brand揀
請問香港邊區有Draconite呢個牌子
睇咗好耐 最後又買返muji 袋
巴打搞開喎
我搞嗰個好多負皮
無話特別用咩brand嘅 細廠咪通常用dimension polyant 好似係斷yard計係最平
Ripstopbytheroll就好似多人自己myog用,少啲其他牌子嘅
所以如果大牌子設計,品牌,好多野會搞到件final product貴嘅,就通常唔會用上面嗰兩種,因為會再貴啲
都無問題架至緊要自己鐘意
想搵d 20L樓下, 但好多個款都麻麻地, 款靚果d好多都24L以上
用緊511tactical 嘅rush12但係用到爛爛地
主要返工用 會帶圓形飯盒/水樽/tablet 有時出街會放相機
筆直一千頭左右 想要襟用/防水啲嘅 20-24L
lm
巴打自己整?
你睇開邊啲款
有無女仔都岩既介紹?
留名
想整但無時間整
户外背囊兩隻
Shoulder pouch,waist pack
重oz嘅Dcf都唔錯架
lm
呢隻款大家覺得點?

#lbbj又令我輕鬆拎呢d唔大唔細盒
請問香港邊度有得買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞