[背囊撚]公廁款背囊?一個品牌不是只有一個型號!

1001 回覆
103 Like 44 Dislike
有20L
帆布呢 不過有D重
唔知點解由細到大都覺得係野雞背囊
(依家知道有好多都唔平)
但改唔到個感覺
估唔到咁多問題
herschel 今年新出果d都幾靚
iona
barlow
mammoth
rundle
同之前D款唔同晒設計
會唔會買返相機背囊
lowepro 果D呢
定其實只係一部細機
無鏡無閃無配件
會有2-3支鏡加腳架
頭先睇過Peak Design EVERYDAY BACKPACK 30L好似幾好咁
係真係有D貴現貨都2800咁
不過無其他更好既都應該會照屌落去
相機背囊我自己鐘意national geographic的

peak design 會有現貨咩

lowepro 都係個穩陣選擇
Thanks bro
頭先睇到個NG A5290 非洲系列中型背囊
個style幾型幾粗獷 2000左右
都考慮得過
Lm
有無人有興趣hanchor pipet1紅色
賤價放走
有冇tote bag推介
想買類似呢款既
想問各位對opposesthis 嘅invisible backpack
有冇乜野評價??
請問

而家人在東京,想買返兩個袋,一個大背囊用黎出trip/旅行,一個中小型細平時出街放尿袋等濕醉野

有冇咩牌子好介紹?
之前有porter 覺得好用,但佢咁多年都無轉款覺得好悶

謝謝
THE NORTH FACE PURPLE LABEL
F/CE
MEI
master-piece
Wilderness experience
Drifter
BURTON
Mystery Ranch日版
Gregory 有D都係日本先有/多
唔該晒
如果想買個hand carry size backpack, 比較抵屌係唔係ospreys? 有冇其他款/牌子推介,40L 以上
想問吓邊度多ethnotek 袋賣
想問吓邊度多ethnotek Premji pack
Mystery Ranch 係咪再有分L數?
其實點買north face最平,或日本多靚款啲?
master-piece質料ok嗎?
佢有幾十款
唔同類型 容量 背囊喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞