[背囊撚]公廁款背囊?一個品牌不是只有一個型號!

1001 回覆
103 Like 44 Dislike
Lm
想問poter啲袋點睇
eastpak 點睇
留名
四千幾銀都窮撚
巴打個Epperson咁快爛好誇張,我本身有一大一細,但無乜爛,可能批次唔同。其實我都因為個樣撞啱有折先買,個爬山扣大大隻好型,啲彩色款撞得又靚。

但我同意喱個袋真係得個樣。個背脊位咩得耐會出哂汗,加個氣墊都唔加

睇個樣好似好挺身。但背板都無。
LM
in case 功能上真心好用 唔怕簡約款就ok
我仲要買唔到靚色
仲要你啲野放得唔好會好頂背脊,其他袋唔會
其實個個牌子啲袋全部都放晒碎紙落去,點都挻

有一個
我都有個epperson
個背脊真係世界級痴撚線, 基本上唔放滿野個袋會塌到戇鳩
出現了,好多中伏人現身說法

上面位巴打講啲野放唔好會頂背脊。
我即刻諗起有次踢波踢草場,對釘鞋向自己背脊放,屌佢老味好似同我玩背脊按摩,粒粒釘都feel到

得中國 菲律賓
Suburban 都好吹奏
試過兩次買完先同我講冇貨
屌 個網有冇咁廢
google 一下就搵度啦喎
工具->繁體網頁/只顯示香港
arro22 仲多喎呢期 咪玩啦
mystery ranch 同 arro22 已經過左gregory
香港做網店貴過做地鋪 (非幾千呎大鋪/連鎖)
真係無乜邊幾間搞得掂
如果賣黎賣去都係果幾樣野 都叫做一次過消費
平時維護開支唔算大
背囊服飾 每季都有新款
剩係影相都影死人
仲要上架 同 庫存同步
要好多人手
一個牌子一季出50個袋 你有6個牌子就300款等住你影相
每隻影4張 就1200張 影完 執相 上架
要幾多人手&錢呢
睇左之前既post,
返工用(著恤衫 牛仔褲返工), 最主要用黎放文件, 水樽, 外套, 日常用品, 間中會放notebook
暫時睇中以下兩款, 但如果夏天用會唔會太焗/出汗?
FJALLRAVEN RAVEN 20
AER flight pack 2

或者有無其他推介?
有冇巴打見過
知道咩牌子
想買arro22 Nocturne,有冇巴打知邊度平

知唔知邊到有粉紅色買
咁多位巴打
黎緊去旅行想買個相機背囊
要有埋位放得落部13吋Mac book同埋少少雜物咁
Eg. 褸 遮 尿袋咁
同埋係急要既有鋪有現貨就最好
有冇巴絲打有好推薦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞