【華為孟晚舟案】加拿大法庭公開3本特區護照相片 其中一本姓名為「劉孟晚舟」

648 回覆
266 Like 1 Dislike
而家唯一問題,就係佢係咪真係用第二本過境加拿大。

如果係用第三本,玩咗幾日嘅護照問題可以宣佈玩完
收皮啦屌你老母懶係有大智慧
角就剪左,點解會咁細上面有人解釋左
屌你老母機你老母制咩,機制咪剪角囉,你有心用void passport無人阻到你,但會犯欺詐罪囉
你老母比人屌就無價值啦柒頭
咁呢點係慢慢周違反中國法律既錯
我地宜家主要討論係香港入境處有無疏忽
加拿大證明係用no.962尾入境, 即係剪左果本
即係非法入境
支那人冇一個係無辜的
咁點解佢入到境,如果香港入境處講真話,佢第二本係無效既話
咁樣只係加多條罪畀慢慢周
無錯,係值得開香檳
但係咪變相香港入境處無做錯囉
我本加拿大護照都係好似上面圖英國護照咁剪
或者係佢隊入有部機度打窿 係個VOID字
加拿大冇證明過用no.962尾入境,只係美國講
用第二定第三本 入境都無責任了
變孟同加拿大問題
責任2邊都有
孟晚舟用無效證件當然仆街啦.
入境果邊check都唔check/亂入機(有一個可能性係孟有理冇理3本隊哂過去, 跟住關員大意, 入錯佐第2本 ), 都有責任喎
個到可能坐咗黨委
呢樣切身d呀嘛對香港人
保唔保到釋都未知 宜家討論可能有d早
剪左角?

睇過? 邊撚度剪左阿?

剪左頭髮阿?
唔該俾source, 唔好又搬張達明個source 出黎, 由一開始佢個source 已經冇講過用舊passport 入境
咁保釋凍過水
孟仲好大獲 香港就未死住
無錯
果D美國佬會查
宜家我地個concern係入境處係咪幫兇
又中又港
剪角目的係要剪爛個code, 一日唔剪爛個code, 你都唔可以話廢左本護照
入境處97前係咪咁剪護照呢?
我老母啲舊BNO/BDTC就唔係咁嘅樣喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞