【華為孟晚舟案】加拿大法庭公開3本特區護照相片 其中一本姓名為「劉孟晚舟」

648 回覆
266 Like 1 Dislike
要改名契⋯⋯可能一個月內改兩次名⋯⋯
咁咪姐係剪角 仲要兜
爆撚唒支那狗大鑊,加拿大點好?
支那一定會出兵同口交啦
炒咩 我唔明

1. 護照風波係基於疑犯有大量護照, 曾只用無效護照過關, 的確有誠信及潛逃風險
2. 特護可以短期內兩次改名而簽發護照, 而且剪角極細近乎無剪, 入境人員難以辨認何謂無效有效, 最新有效護照亦無同時reference前兩本護照, 說明特護對於有心潛逃人士具有吸引力
冇記錯係要剪爛粒晶片
我上面講咗,文字係美國方面提供,而且係話will be traveling on a Hong Kong passport bearing passport number KJ0403962.只係美國估計,唔係已經發生。
你睇多次p.11
佢冇講佢用3962字尾既特護入境, 只係美方話 WILL BE
呢份文件冇講事實上用邊本入境
三本帶晒,入境個柒頭入錯機入左第二本個冧把
其實唔奇
BNO剪角係一大刀
特衰剪角係得果少少
明顯係方便某D人做嘢
咁即係個做法一直有問題
或者專登係咁留個漏洞
唔算炒車啦
下下都話炒
條女咁樣咪即係行駛假證囉
個角咁細 仲要係香港護照
點估到個女人用無效證件入境
入境俾假證
唔話個事主
反而話入境
傻撚左
個責任明明係女人個度
宜家拉左佢仲名正言順tim
晚晚舟一定要仆街死
冇剪晶片果版做乜鳩
根本係特權階級
特首林鄭月娥早前表示,孟晚舟在任何時候只持有一本有效特區護照

第三本最新但用第二本入境wo 777
緊係入左境先捉
孟持有護照X, 佢只係transit 加拿大, 並非入境, 而且未到墨西哥, 而到圽埗墨西哥時美國司法部相信佢會用3962 入境墨西哥

多謝指正
屌 真係弱智都識得上網
邊個炒車都唔知
你繼續兜
hi chan lok hei
d人主要係質疑佢有特權而入境處係幫兇,但似乎問題實在與入境處無關
痴線剪咁細,點分有剪定冇剪
有換過都知
只係counter果位文職師奶(ACO?)負責剪
根本無標準可言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞