【華為孟晚舟案】加拿大法庭公開3本特區護照相片 其中一本姓名為「劉孟晚舟」

648 回覆
266 Like 1 Dislike
好想知張達明之後會點講
深潛中
唔係我想唔信
係特區政府往跡差
大家先唔信
97前政府無乜人唔信
剪完角都用=用假護照?
犯咗中國嘅法律,即係要引渡中國受審
果幾本中國護照有無影過出黎.? 點解淨係影特區嘅.
究竟佢係用第二本定第三本入啊
又五毛又假膠真係傻傻分不清
呢個政府腐敗到一個點
其實4本中國護照應該都註銷哂
第8本公務護照有效又唔犯法
回公開都唔會比到13億同胞知道. 所以都係羸國.

原告變被告
戇鳩連登仔死咗佢啦,成百個正皮

《中華人民共和國國籍法》是一國的原則, 一九八零年九月十日由第五屆全國人民代表大會第三次會議通過,是全國適用的全國性法律。《基本法》附件三第五項已將《中國國籍法》列入在香港特別行政區實施的全國性法律,「一個國家兩種制度」,《基本法》第十八條第二款及附件三都規定特區自行立法實施。
kj020就無問題, 因為kj040做起左無即刻拎
040就有問題嘞, 去到2016年都仲用到既話
佢係因為改名先要換新護照, 呢個POST 頭幾頁已經有人解釋左點解申請過3本火車頭
有幾多本唔係問題
係kj040 同埋kj047好大機會係2016年既時候係同時有效
有冇人查過美國VISA 如果仲留係舊護照既話, 入境美國係計舊護照定係新護照?
好多地方通常都會剪咗封面一大個角,又影響唔到入面啲嘢,又明顯,係唔知點解香港入境處剪到好似玩驗眼咁
香港習俗冠夫姓都講得出
點解仲未見長毛?
集體炒車
我覺得係入境狗助攻
你google下其他地方剪角點剪
盲既唔好出黎托
講緊其他地方
好多國家見你本護照可能損毀左少少當你保存唔好都會就咁算
正路係剪個條碼 保證過唔到機用唔到
好多地方通常都會剪咗封面一大個角,又影響唔到入面啲嘢,又明顯,係唔知點解香港入境處剪到好似玩驗眼咁

我反而一早屌左,成件事你美加有心執過個故仔兼留位俾港豬兜既!!!!

12月1號發生點解會到4號5號先扮篤爆呢???我幾肯定呢幾日美加港支已經夾過劇本!!!!
咪傻啦 炒唔炒車根本唔重要 根本加拿大同美國夾埋部署想去拉孟晚舟好耐 今次表面就話因護照而拉佢 遲下就就加多幾條罪慢慢治條害蟲
護照係插曲啫,
拉佢因爲禁運同欺騙。
護照呢方面嘅就完㗎啦,
依家都保釋埋。
要咁做無問題但俾人捉到果時責任在passport holder囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞