【華為孟晚舟案】加拿大法庭公開3本特區護照相片 其中一本姓名為「劉孟晚舟」

648 回覆
266 Like 1 Dislike
香港政府幫佢親自改埋樣
入境處同傀儡特首抵比美國打一巴
其實佢有冇真係入境加拿大
多數捉呢啲人已經係登機橋到企係到等
定係捉左再挾佢入境
你望清楚張達明個source 究竟講乜先啦, 唔識英文唔緊要, google translate 幫到你

佢比美國打靶都冇所謂 香港安全重要D
我睇呢單野就睇條共諜點申請保釋多

無啦啦一條友咁多本護照

你上到庭人地外國會點睇

有無剪角都好,你慌人地唔知支那人用特衰+香港人洗底同洗黑錢咩
呢d 時候仲驚炒車咩

踩行油衝啦
佢點都死啦人地有證據先起訴佢架嘛
香港就好睇貿易戰點去 反正香港自己都控制唔到
正常係要剪爛護照個code
同埋佢冇可能明確咁講孟係因為咩理由去換,呢d始終係私隱既野,所以只會舉例咁講
佢剪咁少 即係冇剪 粒chip都仲讀到
好似未解釋中國護照+特區護照並存?
點解唔係膠果頁釘窿
咁樣checkin果陣都睇到啦
你睇全世界入境 包括香港就知道
每日對住幾千人
成本護照係直接對入機問個問題就放你走
尤其是宜家好多入境唔係用條碼機就係成本放入去用影像分析
剪個角仔咁根本唔知你究竟磨左個角定註銷左本passport
屌連登仔真係抵比人笑無知
passport 剪角不嬲係剪咁細
先唔會剪到visa 或相,有d visa 未過期入境時要用舊passport show visa
粒chip係放喺封底,應該都有剪。
呢個係中国自己問題姐,唔關入境處事
香港俾雙重國籍 中國先唔俾
可以pass俾中國啦呢度
有中國護照就唔出得特區護照架啦?
唔是咁既咩
香港本護照保得住,但SKYCOM一樣大鑊架,一樣足以取消香港關係法,仲有兩間銀行,故事未完
嚴格講呢個係中國既問題?係中國唔比持有兩個護照,唔係香港唔比。最多只可以話佢冇同中國嗰邊申報?
真係唔知
學到野
兜喇兜喇
呢個係明顯漏洞, 特護申請唔需要證明中國戶藉已經取消, 中國護照簽發亦唔驗證特護有無簽發到.

咁既監控細節中國會走漏, 實在令人嘖嘖稱奇
入境處好好檢討一下佢個註銷程序啦
剪到咁撚樣,俾人側側膊唔多覺
改下個註銷指引, 叫班負責剪的C9剪 barcode位啦! 最安全明顯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞