【華為孟晚舟案】加拿大法庭公開3本特區護照相片 其中一本姓名為「劉孟晚舟」

648 回覆
266 Like 1 Dislike
美國個case
聽來聽去你地咪話美國做野拿西
喂1次就話嗟
前後33次入境記錄喎
你都係用下腦由頭睇一次發生乜事
我諗我已經列清楚晒大部份論點,包括埋你地d論點,你有新論點就加落去啦,等大家判斷
你咁相信美方提供既資料係準確無誤咪繼續質疑落去囉

我真係冇咁多口水同你解釋,明明解釋完又要問同一樣野
但history互通,護照最後entry唔互通,
唔係就應該打KJ020,KJ040,KJ047都顯示最後entry時間係2017年2月25日啦
唔岩聽既說話你就繼續負皮落去啦
你呢個論點歸類為第一點,美帝亂q黎老屈孟
種之就美帝亡我之心不死啦
你呢句係老屈我多過我話美帝老屈人喎
孟用第三本護照入境,並非第二本護照入境,第三本護照的「備註」部份已列明第三本護照是第二本護照的補發,故理論上孟的護照並無問題。
請解釋
咁既話都係第一點,美帝亂q黎老屈孟,孟用第三本護照入,佢屈人用第二本,不過後來又唔屈,話佢用第三本,咁既話仲唔係美帝陰謀,分明玩9孟啦
睇黎係假膠黎
知唔知咩叫MERGE RECORD
同一個人唔同證件, MERGE埋都好正常
唔係想話你,不過若堅持第一種思路
係會指向呢個推論
因為要同時好幾個程序部門同時做錯野先會咁
首先要美國容許孟改資料唔使換visa
要容許孟用第三本護照入境時,海關屈佢用第二本passport
要容許出境時冇發現問題
要容許內部任何可能覆查時冇發現問題
要容許fbi查孟案時冇發現問題或發現問題故意唔講

搞到咁仲唔係美帝亡我之心不死
加拿大好垃圾,放左孟晚舟,個前外交官俾人拉中國拉咗都唔救人
每次入境用唔同 passport 都 merge埋
9up都有個極限好喎

第一個炒車
可唔可以推比佢睇
唔通你拎三本護照同時入境遞比移民局咩
假乜膠,本護照原文係寫replacement,唔是補發,第三本護照replace 第二本,自然就係以第三本為主,如果美國明知孟用第三本入都落第二本
個passport no,咁唔係老屈係乜?
到後來既入境資料又顯示第三本入,準則隨時變,仲唔係玩9孟?

你地要堅持呢種推論我冇野講

我就傾向2014-2016年孟係用第二本passport入境,美國只係如實記錄
問下佢i-94係落註銷左個passport no, 定係最新護照個no
推比佢睇啦
旺一旺高大導演個場
叫佢回應下
屌 佢仲笑9犯民炒車
連加拿大都同意佢得兩本有效都重有得嘈
孟晚周
流孟晚周
堅孟晚周
孟晚含周
華為孟晚周
華為含周
孟晚打周
黑孟晚周
白孟晚周

可以做無限本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞