做緊牙科姑娘 你問我盡答

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
有冇男朋友,想識姑娘

走啦你
生智慧齒 想搞搞佢 求介紹

首先你要問身邊既fd有冇好介紹
有既就打去問價 冇既自己揀個近自己既
揀既準則係唔好太耐以前就畢業 都唔好太遲
2011-2014咁上下就岩 呢班人會好肯去上堂進修自己學多啲新既技術

另外就係問價要問剝幾錢之餘 要問包唔包xray
唔包既xray幾錢 影全口定局部
一般全口都係300蚊左右
影全口可以比醫生睇埋其他牙有冇問題

仲有檢查收唔收錢

THX
蛀門牙(以前補過,補既位上面又黑左小小)同隔離果隻呢?
以前唔知有牙線、牙與牙又好緊密、D邊好易蛀

最驚整牙 會一路整一路成身震

幾$係正常價 thx sis
之前食野唔用小心門牙咬到下面隻牙 崩左極少 仲細過半粒飯嘅size 佢係咬到隻牙嘅正面 削左個碎片出黎 可能1999左
我仲洗唔洗理佢
箍完牙七年,我想問其實固定器要帶到幾時?同最多幾多日唔帶固定器啲牙會走位? 成日覺得無止境咁
剝智慧齒一般幾錢?好似好貴要儲下錢先
擦牙擦到牙肉蝕左係唔係無得救?
想問有冇人做 invisalign會用骨釘?

暫時未見過 都係傳統先見到骨釘

我本身自己咀突,最近consult完落咗幾千蚊訂打咗牙模做invisalign,
想問有冇見過做隱適美又可以收得返牙骨突嘅case?
而家好忐忑,驚箍完唔係自己想像中嘅咁樣

你睇左模擬圖未? 記得唔岩心水就叫醫生再改

未見過但可能只係我咁岩冇遇到

未呀,我而家不斷上網睇緊
好後悔嗰時冇問清楚係咪箍鋼線會好啲
想整白d牙最快係咪藍光漂?
你間診所補牙大概幾錢
同埋你覺得補得好唔好
最鐘意同最憎邊間公司既sales?
點解唔讀Hygienist?
最鐘意同最憎邊間公司既sales?

應該係Modern,好多野送
想問牙胶痛/胶位問題係咪睇牙醫

你都做姑娘?

之前係 上星期辭左職 頂唔順個醫生係咁鬧 公司政策又差到死

牙科醫院既姑娘係盡情鬧醫生學生

見高拜見低踩
有冇手勢好嘅女牙醫介紹 之前睇過男牙醫 成日四目交投好難頂
係第到箍緊牙 但生左智齒同有蛀牙
想問收唔收呢啲症洗牙補牙同mok牙嫁?

係大陸愛字頭箍牙

好手勢女牙醫,多數年紀有返咁上下,你咪重難頂,望住姑娘啦
有冇拍埋av

遇過最恐怖既姑娘 一望佢就對我好creepy咁笑 皮笑肉不笑果款

遇過最恐怖既姑娘 一望佢就對我好creepy咁笑 皮笑肉不笑果款

我多數合埋眼
試過恰著左
負學到依家都冇洗過牙 洗一次幾錢?
學到依家都冇洗過牙 洗一次幾錢?
polyu洗牙有無伏?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞