做緊牙科姑娘 你問我盡答

1001 回覆
22 Like 1 Dislike

多唔多人?如果book係咪都係要一兩個月後先有位?

而家要新年後

都算快,間診所咩字頭

全香港有一大堆都係呢個字頭
有冇男朋友,想識姑娘

公司冇姑娘單身

而家要新年後

都算快,間診所咩字頭

我指好難搵
廿幾歲人 先想整返齊排牙,依家有咩新科技

Invisalign 透明箍牙 冇傳統咁唔舒服
牙科保健之後 未睇過牙醫

洗洗牙好喎 牙齒好重要呀
牙線點用架? 用親都整到出哂血,係正常? 點樣避免或者用替代品?

https://youtu.be/aTWyx0iI01o

就咁講會難明 睇片好好多
姐姐咩Cup

上次係pmh洗牙黑時果個牙科姑娘 烏低身幫我吸血果時見到佢個bra

我地個領好高架

邊高

360度都唔會走光
想洗牙 幾錢度 有冇平

280-350都叫平 你可以打多幾間問
洗親牙個姑娘都好鬼惡 可能我棚牙爛

咁應該本身姑娘閪

都算快,間診所咩字頭

我指好難搵

尖沙咀?
讀緊Rn有無途徑入行專做牙科
當初覺得讀Rn可以包埋做牙科姑娘
但依家覺得多數都會做普通科
咩學歷先做到
牙科學校係degree定點
難唔難搵工

中五畢業 牙科姑娘course好似都係五科合格之類就報得
呢行快黎快去 好多人頂唔順 搵工唔難 好老闆同同事難
門牙崩咗想整牙套或者杜牙根 但整完可唔可以箍牙咖 因為我有小小哨牙既情況

可以 但可以問下醫生個次序點樣會好啲
固定器有冇得較緊?定唔岩位就要換?
我箍牙個醫生好伏,箍完4,5年,d牙有d走位,固定器又鬆鬆地,想搞搞佢...
如果有得整,可唔可以唔揾返原本個醫生?出去搞的話係咪要好貴?
其實響診所凍唔凍
我睇果間D故娘除左件form之外就係bra同底

利申因為唔知係件form透定係內膽深色

唔凍 舖外面凍啲

都算快,間診所咩字頭

我指好難搵

尖沙咀?

女醫生?特別多女病人睇??
讀緊Rn有無途徑入行專做牙科
當初覺得讀Rn可以包埋做牙科姑娘
但依家覺得多數都會做普通科

只要有診所肯請你就叫入左行架啦 都易請既 好多都邊學邊做
之前牙肉腫左 個牙醫同我放一放膿 開左啲藥就收500
係咪比人水左
牙科技術員證書
去邊到讀?

唔好嘥時間
牙科技術員證書
去邊到讀?

你指hygienist?
固定器有冇得較緊?定唔岩位就要換?
我箍牙個醫生好伏,箍完4,5年,d牙有d走位,固定器又鬆鬆地,想搞搞佢...
如果有得整,可唔可以唔揾返原本個醫生?出去搞的話係咪要好貴?

可以搵過第二個問下意見 整一定有得整既 可以問左價先決定做唔做

我指好難搵

尖沙咀?

女醫生?特別多女病人睇??

女醫生好受歡迎架 男定女病人都中意女醫生多啲
之前牙肉腫左 個牙醫同我放一放膿 開左啲藥就收500
係咪比人水左

差唔多啦 藥費200-300
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞