做緊牙科姑娘 你問我盡答

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
有隻牙蛀到黑晒同賓左仲有冇得救

去見牙醫影張xray 可以就杜牙根 唔可以就剝然後鑲返啦
著咩色底褲同bra番工?

會唔會著t-back 喱士之類?

著咩都唔會有人睇到 最多係同其他姑娘一齊換衫會見到
但其實見慣 以前份工個個一齊換衫

無得showoff都照著肯定淫底

變態佬
牙科姑娘cool牙都唔洗錢?
你有無用漱口水或者牙線

要錢但有優惠價
我就享受唔到呢個福利 因為唔使箍

間唔中用牙線 但我唔用漱口水

都冇答問題

即係咩色多?

有冇著過t back lace?

同你做friend得唔得?

𢱑discount

無得showoff都照著肯定淫底

冇見過人著
之前唔小心跌斷左門牙 係咪一定要杜牙根先補得?
有冇試過俾男友要求著件護士服扑野?

有冇答應過?
點解唔同醫生收費差咁遠
有次想去洗石 個勁串女醫生話我多牙石
要洗勁耐
開我價800
我去第2度280

有啲牙醫會問你搏唔搏
搏既情況許可下同你做左牙套先
隻牙有事先再係後面開個窿仔做杜牙根

因為做晒兩樣好貴
你有無用漱口水或者牙線

要錢但有優惠價

點解
有冇試過俾男友要求著件護士服扑野?

有冇答應過?

個件制服污糟到 兩個月都冇時間洗 送都唔要啦
件衫咩都有 因為會彈到 口水呀血呀
有無apply 政府
割包皮幾錢

有啲牙醫會問你搏唔搏

因為做晒兩樣好貴

即係無得就咁補?
Btw thanks絲打
點解唔同醫生收費差咁遠
要洗勁耐
開我價800
我去第2度280

海鮮價 約之前同登記之前問清楚先 都有可能想嚇走你
280勁平 我公司都做緊洗牙280優惠
之後勁多人未洗過牙成口牙石過黎洗
醫生洗到手都軟 但見住好多牙石洗走個感覺好爽
你有無用漱口水或者牙線

要錢但有優惠價

點解

牙線其實要用但我懶

漱口水對口腔健康冇幫助 除非係醫生開比你用幾日個款
漱口水會搞到好上漬
有無apply 政府

想 但冇讀牙科醫院個course
割包皮幾錢

要問西醫喎
箍完牙唔見左固定器
唔帶會點 走位快唔快多唔多??
點解唔同醫生收費差咁遠
要洗勁耐
開我價800
我去第2度280

海鮮價 約之前同登記之前問清楚先 都有可能想嚇走你
280勁平 我公司都做緊洗牙280優惠
之後勁多人未洗過牙成口牙石過黎洗
醫生洗到手都軟 但見住好多牙石洗走個感覺好爽

$280 你做邊間啊?
幾錢一個月,有冇晉升前景

有啲牙醫會問你搏唔搏

因為做晒兩樣好貴

即係無得就咁補?
Btw thanks絲打

門牙補完好易甩 但你可以試左先 甩左先算啦
同醫生幾耐扑一次野?

唔好ff咁多 姑娘係唔會對醫生有興趣 因為醫生只會對病人溫柔 對住自己人好粗魯架 同埋醫生係會發姑娘脾氣

講得好 姑娘只會好憎醫生,惡到死 乜都第一時間鬧姑娘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞