做緊牙科姑娘 你問我盡答

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
箍完牙唔見左固定器
唔帶會點 走位快唔快多唔多??

箍完幾耐?

通常要戴幾年架
點解唔同醫生收費差咁遠
有次想去洗石 個勁串女醫生話我多牙石
要洗勁耐
開我價800
我去第2度280

海鮮價 約之前同登記之前問清楚先 都有可能想嚇走你
280勁平 我公司都做緊洗牙280優惠
之後勁多人未洗過牙成口牙石過黎洗
醫生洗到手都軟 但見住好多牙石洗走個感覺好爽

$280 你做邊間啊?

九龍區
朋友都有9折,咁做我朋友啦
同醫生幾耐扑一次野?

唔好ff咁多 姑娘係唔會對醫生有興趣 因為醫生只會對病人溫柔 對住自己人好粗魯架 同埋醫生係會發姑娘脾氣

講得好 姑娘只會好憎醫生,惡到死 乜都第一時間鬧姑娘

你都做姑娘?

海鮮價 約之前同登記之前問清楚先 都有可能想嚇走你
280勁平 我公司都做緊洗牙280優惠
之後勁多人未洗過牙成口牙石過黎洗
醫生洗到手都軟 但見住好多牙石洗走個感覺好爽

$280 你做邊間啊?

九龍區

多唔多人?如果book係咪都係要一兩個月後先有位?
平均幾耐要洗一次牙
上次洗好似中學果時
牙醫抽水點抽法

唔好ff咁多 姑娘係唔會對醫生有興趣 因為醫生只會對病人溫柔 對住自己人好粗魯架 同埋醫生係會發姑娘脾氣

你都做姑娘?

之前係 上星期辭左職 頂唔順個醫生係咁鬧 公司政策又差到死
之前去洗牙比個女洗牙師波壓
有無apply 政府

想 但冇讀牙科醫院個course

咁你正正經經去讀啦
好撚耐冇去睇牙
對上一次已經係初中果時
所以都好耐冇洗牙又剩
宜家下齒咬野果兩粒大牙蛀到崩晒都幾係野
仲有粒都有蛀但冇崩咁嚴重
其他牙就蛀好少
我d牙又疏晒唔齊
想一次過搞晒洗牙補牙箍牙果d
唔識人普通市價大概幾多?

你都做姑娘?

牙科醫院既姑娘係盡情鬧醫生學生
ps:唔係疏晒 係歪晒

你都做姑娘?

牙科醫院既姑娘係盡情鬧醫生學生

咁爽連醫生都鬧
朋友都有9折,咁做我朋友啦

d工具會唔會消毒?幾耐消一次?

要錢但有優惠價
我就享受唔到呢個福利 因為唔使箍

間唔中用牙線 但我唔用漱口水

點解

牙線其實要用但我懶

漱口水對口腔健康冇幫助 除非係醫生開比你用幾日個款
漱口水會搞到好上漬

$280 你做邊間啊?

九龍區

而家要新年後
想做朋友
聽講而家有d診所箍牙前有得預視埋箍牙後成個樣係點既效果圖? 係咪真
係菲律賓讀牙科既牙醫信唔信得過

九龍區

而家要新年後

都算快,間診所咩字頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞