做緊牙科姑娘 你問我盡答

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
漱口水有無效?
有人就話唔好用

冇乜 會加速上漬

點解會加速上漬?
上漬點解

用左幾個月
太耐冇洗牙,發現大牙個根部個位菌左黑邊,係咪牙石黎。普通洗牙搞唔搞得掂
細個聽牙科保健姑娘話:刷牙要刷哂3面。
隔左咁多年都無牙痛,蛀牙。咁洗唔洗去洗牙呢?
另外,之前cool 過牙,D牙已經排到好緊,洗唔洗用牙線?(一用,出力少少就流血)btw, 未cool 牙前真係慘過食屎,食面包都要 了牙

洗牙最好半年至一年洗一次 當regular check up都好
牙線清潔既地方係刷牙刷唔到既 所以要用
漱口水有無效?
有人就話唔好用

冇乜 會加速上漬

點解會加速上漬?
上漬點解

用左幾個月

用既都係夜晚用

上漬姐係呢啲
太耐冇洗牙,發現大牙個根部個位菌左黑邊,係咪牙石黎。普通洗牙搞唔搞得掂

可能係漬 但太耐冇洗牙點都會有啲牙石 去洗啦
虎牙會點做?可以要求磨平佢?
虎牙會點做?可以要求磨平佢?

成日咬到? 犬齒應該要少少尖先好睇
有冇考慮箍牙?
箍緊牙有黑三角點算
同埋洗牙幾錢 依家排要等幾耐

新年後 $280

可唔可以比address同電話我
同埋你冇答我箍緊牙發現下門牙有黑三角點算
箍緊牙有黑三角點算

新年後 $280

點聯絡你?

我聽日會得閒 連埋之前既一齊send
Tg會方便過email

可能有漬 你有冇刷到個個位
好多野都會變黑色呀 最好比牙醫睇下

佢係講緊d 牙肉無左既位露左黑三角出黎啊
原先d 牙重疊左所以d 牙肉無咁高,箍番好就現形
咩年紀?

醫生定姑娘先? 其實成間診所都係90後
箍緊牙有黑三角點算

新年後 $280

280咁爛市

你做緊紅磡區呀?
箍緊牙有黑三角點算

新年後 $280

點聯絡你?

我聽日會得閒 連埋之前既一齊send
Tg會方便過email

tg: hi121212

唔係呀 係牙齦唔夠高d肉遮唔到有窿窿

可能係漬 但太耐冇洗牙點都會有啲牙石 去洗啦

唔該絲打
想問多個問題 如果有牙石清完係咪會有lar?到時隻牙會唔會鬆下鬆下咁 使唔使搵野填左個lar位

佢係講緊d 牙肉無左既位露左黑三角出黎啊
原先d 牙重疊左所以d 牙肉無咁高,箍番好就現形

yes 不過我仲箍緊
洗牙其實痛唔痛? 我好想洗,但未洗過。
點解洗完牙排牙都係咁黃
係唔係個醫生hea 9我
點解洗完牙排牙都係咁黃
係唔係個醫生hea 9我

八兩金洗完頭唔通又會變金城武咩
箍緊牙有黑三角點算

新年後 $280

280咁爛市

你做緊紅磡區呀?

九龍區

有都市傳說紅磡低過280 個邊太多牙科診所

新年後 $280

280咁爛市

你做緊紅磡區呀?

九龍區

有都市傳說紅磡低過280 個邊太多牙科診所

我知邊間添
呢行有幾大姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞