做緊牙科姑娘 你問我盡答

1001 回覆
22 Like 1 Dislike

做過好多行 最後都係做返牙科
點解補牙粉咁容易甩?
白色銀色有咩分別?邊個持久啲?
牙你老母。
做唔做到過世?
點解做返牙科? 好搵?
要讀咩出身架?

可以係牙科醫院讀 讀完可以報政府既牙科姑娘 好係跟point跳 入職已經萬三起

但好多都係診所邊學邊做 我都係邊學邊做
點解補牙粉咁容易甩?
白色銀色有咩分別?邊個持久啲?

我見牙醫補親既都好實淨 受力既位置補左會好易甩

白色係為左靚 笑會見到既位置通常補白色
後牙咬落去力大 受力勁會補銀色 硬過白色補牙物料
牙你老母。

代表老母感謝你既問候
同醫生幾耐扑一次野?
著咩色底褲同bra番工?

會唔會著t-back 喱士之類?
做唔做到過世?

只要診所一日唔執笠都ok 個個都要睇牙
冇蛀牙要補都要洗下牙

同埋福利ok既 睇牙基本野free 要send lab整既就比返lab收既錢
朋友都有九折 屋企人就有屋企人價
生智慧齒 想搞搞佢 求介紹
點解做返牙科? 好搵?

做落幾喜歡 同埋福利ok
同醫生幾耐扑一次野?

唔好ff咁多 姑娘係唔會對醫生有興趣 因為醫生只會對病人溫柔 對住自己人好粗魯架 同埋醫生係會發姑娘脾氣

著咩都唔會有人睇到 最多係同其他姑娘一齊換衫會見到
但其實見慣 以前份工個個一齊換衫
有隻牙蛀到黑晒同賓左仲有冇得救
牙科姑娘cool牙都唔洗錢?
你有無用漱口水或者牙線

都冇答問題

即係咩色多?

有冇著過t back lace?

無得showoff都照著肯定淫底
生智慧齒 想搞搞佢 求介紹

首先你要問身邊既fd有冇好介紹
有既就打去問價 冇既自己揀個近自己既
揀既準則係唔好太耐以前就畢業 都唔好太遲
2011-2014咁上下就岩 呢班人會好肯去上堂進修自己學多啲新既技術

另外就係問價要問剝幾錢之餘 要問包唔包xray
唔包既xray幾錢 影全口定局部
一般全口都係300蚊左右
影全口可以比醫生睇埋其他牙有冇問題

仲有檢查收唔收錢

無得showoff都照著肯定淫底

可能約左仔放工扑野呢
同你做friend得唔得?

𢱑discount

都可以既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞