做緊牙科姑娘 你問我盡答

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
夜訓會唔會影響排牙
牙周病點醫,己經成日刷牙但下邊啲牙肉都退到好落

退到好落姐係證明你牙周病唔輕 建議你快啲搵專科睇 刷牙最緊要方法啱 同埋記得用牙縫刷
牙腳勁長既 啲肉埋口係咪要好耐?

係咪牙肉退左落去露出牙腳? 如果係既其實生唔返

之前係 上星期辭左職 頂唔順個醫生係咁鬧 公司政策又差到死

牙科醫院既姑娘係盡情鬧醫生學生

咁爽連醫生都鬧

係醫院讀緊 班姑娘惡死到

牙科醫院既姑娘係盡情鬧醫生學生

咁爽連醫生都鬧

某部份係西女人

咁爽連醫生都鬧

某部份係西女人

某層特別閪
絲打 我好多問題

1. 而家洗牙 450-500 算唔算公價?
2. 牙罅疏 (門口位) 想補係要箍牙定有其他方法?
3. 有D 診所有得漂白牙齒? 你建唔建議做?

cool牙幾錢 , 識你有冇得r discount
認真問,外母有牙周病,正常要點搞? 大約幾錢

某部份係西女人

某層特別閪

某層某個啦 你著咩色衫
認真問,外母有牙周病,正常要點搞? 大約幾錢

你點知有牙周病先? 第一步一定係檢查 想平可以搵普通科 有錢就專科
想知箍牙嘅流程

某部份係西女人

某層特別閪

某層某個啦 你著咩色衫

我都讀緊
樓主係咪做過地勤?
想知箍牙嘅流程

照兩張片先 ($300-500) 搵幾個牙醫 跟住打去問大約價錢 睇下consultation洗唔洗錢 帶xray上去比佢睇跟住報價 可以睇多幾個 啱心水就比xray佢 等一兩個禮拜聽報告 落訂金 就係咁

某層特別閪

某層某個啦 你著咩色衫

我都讀緊

咩色衫
整完牙套之後係唔係唔會再蛀
我有隻牙本身係蛀到差D要杜牙根但勉強救得返
最後冇杜就上左牙套 呢排個隻牙又開始痛
極懷疑返蛀...會唔會要MOCK左個牙套再杜再上返牙套
係既話要俾多好多錢
牙齒衛生員/牙護 vs en nurse
係既話要俾多好多錢

聽落似蛀左 快啲去約牙醫啦
係既話要俾多好多錢

聽落似蛀左 快啲去約牙醫啦

或者個牙套出左問題

某層某個啦 你著咩色衫

我都讀緊

咩色衫

你咩色

我都讀緊

咩色衫

你咩色

食物鏈底層
啲人多數開眼定合眼
想知箍牙嘅流程

照兩張片先 ($300-500) 搵幾個牙醫 跟住打去問大約價錢 睇下consultation洗唔洗錢 帶xray上去比佢睇跟住報價 可以睇多幾個 啱心水就比xray佢 等一兩個禮拜聽報告 落訂金 就係咁

咁箍之前係咪會剝牙
係嘅話剝嘅數量係點決定
想問下箍緊牙可唔可以去洗牙/補牙
想知箍牙嘅流程

咁箍之前係咪會剝牙
係嘅話剝嘅數量係點決定

係 打漏左 上釘之前要剝 睇你個口夠唔夠位 通常就四隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞