做緊牙科姑娘 你問我盡答

1001 回覆
22 Like 1 Dislike

我指好難搵

尖沙咀?

女醫生?特別多女病人睇??

女醫生好受歡迎架 男定女病人都中意女醫生多啲

我指你老細係咪女醫生起尖沙咀

女醫生?特別多女病人睇??

女醫生好受歡迎架 男定女病人都中意女醫生多啲

我指你老細係咪女醫生起尖沙咀

不是
咩學歷先做到
牙科學校係degree定點
難唔難搵工

中五畢業 牙科姑娘course好似都係五科合格之類就報得
呢行快黎快去 好多人頂唔順 搵工唔難 好老闆同同事難

講得好 不過多數係遇到好老闆最難
咩學歷先做到
難唔難搵工

多幾個姑娘嗰D冇咁惡,單對單就慘啲
可唔可以做你朋友去你到洗牙

我個間唔係 如果有兩個跟房,再撞岩出面姑娘入黎放版,就順便鬧埋
咩學歷先做到
難唔難搵工

而家都ok 都開心既
可唔可以做你朋友去你到洗牙

洗牙已經好平啦

我個間唔係 如果有兩個跟房,再撞岩出面姑娘入黎放版,就順便鬧埋

有咩好鬧呀
中學畢業都得?
固定器有冇得較緊?定唔岩位就要換?
我箍牙個醫生好伏,箍完4,5年,d牙有d走位,固定器又鬆鬆地,想搞搞佢...
如果有得整,可唔可以唔揾返原本個醫生?出去搞的話係咪要好貴?

可以搵過第二個問下意見 整一定有得整既 可以問左價先決定做唔做

請問知唔知通常幾錢?
我覺得我比個醫生水左,當年個姑娘話我有兩隻大牙蛀左,要比$900補一隻,on撚鳩,跟住我去第二間睇,話冇蛀
成日流牙血同有口臭可以點
我箍牙個醫生好伏,箍完4,5年,d牙有d走位,固定器又鬆鬆地,想搞搞佢...
如果有得整,可唔可以唔揾返原本個醫生?出去搞的話係咪要好貴?

可以搵過第二個問下意見 整一定有得整既 可以問左價先決定做唔做

固定器有得調教㗎,犬齒有個U位,可以叫醫生拉緊
係咪喺火炭?
中學畢業都得?

好多都請中五畢業架咋

有咩好鬧呀

自己用用下啲機hang機又鬧,個patient自己「休」高條褲又鬧 有位入就盡情鬧

請問知唔知通常幾錢?
我覺得我比個醫生水左,當年個姑娘話我有兩隻大牙蛀左,要比$900補一隻,on撚鳩,跟住我去第二間睇,話冇蛀

個個醫生可以開唔同價 因為唔係一定會做既項目
$900可以補兩隻啦
係咪喺火炭?

唔係
依家好興個啲藍光美白牙會唔會破壞琺瑯質?
有冇見過男病人扯旗

有一次疑似係
依家好興個啲藍光美白牙會唔會破壞琺瑯質?

咁又唔會既 但藍光啲藥水濃度好高 又未必做完就係你想要既白 通常建議係屋企做
今日先剝完智慧齒 依加痛到仆街
今日先剝完智慧齒 依加痛到仆街

我又係今日剝完
有冇咩要注意?
冇食煙 少飲酒
不過d牙好黃同埋有漬可以點搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞