做緊牙科姑娘 你問我盡答

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
人工好麻麻
無上升空間的一字頭

係 食物鏈底層

幾年前淺藍色路過

依家做緊乜

揀左條不歸路 仲可以做d 乜

比牙醫睇下啦 應該要半年至九個月睇一次

400-450

如果唔好彩杜牙根要幾錢

2500-3000

咁貴架
以後都係keep住睇
bnm@live.hk
介紹d洗牙診所比我, thx
絲打, 想問你間係專科定普通科?
想知你個到箍牙幾錢(傳統白色粒)
同埋想問箍牙有冇話免費包埋剝牙/洗牙?
Thanks

普通科

貴過箍透明
唔包剝智慧齒同洗牙 包剝第一小臼齒 如果有需要

咩情況下智慧齒唔洗剝?
宜家有三隻露左個頭

一係生得好靚同其他牙排排坐咁 一係冇生過出黎

如果生完都係得個頭就預左遲早要剝 個位咁入 難清潔 仲要得個頭 周邊牙肉應該唔係實 鬆拋拋會藏食物會發炎

聽朋友講 佢睇醫生話有排生 可以係幾年先生到出黎係咪真

生左幾年都仲係得咁多就係咁多
吓。。勁多姑娘姣男醫生
同基本剩請女姑娘

因為要保障返病人所以男醫生只可請女姑娘

我見過好多姑娘都冇你講話既姣醫生
人工好麻麻
無上升空間的一字頭

福利好囉 睇牙唔使錢 如果升到clinic manager咪有機會等多幾年過二

如果唔好彩杜牙根要幾錢

2500-3000

咁貴架
以後都係keep住睇

應該係分期既 做一次收一部分

敏感牙齒

係咪睇醫生都醫唔到架

如果刷蝕可以補 會冇咁敏感

有無聽過colgate Pro-Argin
敏感牙齒有無話要用啲咩牙膏牙刷架

都有既 你留低點聯絡啦

幫埋me ok???

你地要既留低聯絡方法 我過幾日一次過搞

duckyeejaii@gmail.com

Thanks絲打
點解植牙咁貴?

想植牙

幾年前淺藍色路過

依家做緊乜

揀左條不歸路 仲可以做d 乜

公立定私家
隻大牙蛀左後尾又崩埋 睇過牙醫話要去專科杜牙根先有得搞
請問有冇好d收費合理d嘅專科醫生推介?
照左X-ray,原來啲牙打橫生既意思真係講緊打橫黎睇,見到張片都嚇左嚇,牙可以打橫生到咁大隻出黎

幫埋me ok???

Thanks絲打

hkgfmgirl@gmail.com
thx
隻大牙蛀左後尾又崩埋 睇過牙醫話要去專科杜牙根先有得搞
請問有冇好d收費合理d嘅專科醫生推介?

梁兆輝
牙有d黃

如果各種方法令佢變白,最盡可以變到幾白?

幫埋me ok???

Thanks絲打

hkgfmgirl@gmail.com
thx

wanchi9635@gmail.com
唔該哂絲打
polyu洗牙book左2月 1月full哂
btw 牙醫係咪成日full booking?
仲有
點先保持健康既牙齒呀

牙齒健康好重要,試過以前牙齒,個人想死

係咪睇醫生都醫唔到架

如果刷蝕可以補 會冇咁敏感

有無聽過colgate Pro-Argin
敏感牙齒有無話要用啲咩牙膏牙刷架

敏感牙膏 軟毛細頭既牙刷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞