做緊牙科姑娘 你問我盡答

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
$280 洗牙好平喎
join開well bxing plan $45x 一年包洗一次
$280 洗牙好平喎
join開well bxing plan $45x 一年包洗一次

$450冇兩次都唔好join啦
之前做個間公司好似$320一年包洗兩次 補牙剝牙包埋任做唔使錢

補返就ok

要補大概幾錢? 兩個人一人補牙 一人洗牙有無得平

正常價錢400-500 唔會 除非你做好多野就可以試下r折

有無好介紹邊間服務好啲?
$280 洗牙好平喎

之前做個間公司好似$320一年包洗兩次 補牙剝牙包埋任做唔使錢

邊間? 啱啱覆完先睇到你呢個留言 320一年補牙咪仲抵過你啱先同我講嘅400-500一次

要補大概幾錢? 兩個人一人補牙 一人洗牙有無得平

建議你搵間醫生同姑娘都後生既 通常唔會西得去邊 老個啲做晒老屎忽
$280 洗牙好平喎

邊間? 啱啱覆完先睇到你呢個留言 320一年補牙咪仲抵過你啱先同我講嘅400-500一次

機場某間地勤職員先有呢個plan join
普通超市果d漱口水 有冇用? 之前用過一排 覺得係唔同d咁

38000-42000

係咪第一次比一萬之後續啲續啲咁比

透明箍:
細訂3000 印初模+影xray
大訂12000 印正式模
之後每次覆診比1000-1500

透明38000-42000? 邊到lol
知唔知智慧齒要開刀公價幾多?
我上年洗完牙 依家好黃想漂
係唔係洗多次牙先好d?
爬唔晒

想洗牙求地址or電話
爬唔晒

想洗牙求地址or電話

同求

建議你搵間醫生同姑娘都後生既 通常唔會西得去邊 老個啲做晒老屎忽

樓主快點pm我

透明箍:

同求🙇🏻
如果早幾日撞歪左隻門牙小小, 可唔可以去跑步同玩機動遊戲
同埋係米唔洗推返岩位

利申:睇左牙醫照左X光拎左止痛藥,話只可以觀察會唔會再歪,想推返岩位要COOL牙,真的嗎?

冇流過血可以照常做你想做既活動 你接受到就可以唔推

觀察下先 睇下隻牙有冇啲咩 想佢走返岩位就要箍牙

如果佢幫我洗牙個陣牙肉發炎流過血 算唔算流過血
一直有小小牙肉發炎可唔可以箍牙
政府姑娘
普通超市果d漱口水 有冇用? 之前用過一排 覺得係唔同d咁

漱口水唔係必須

透明箍:

我做緊個到
知唔知智慧齒要開刀公價幾多?

3000-4000
我上年洗完牙 依家好黃想漂
係唔係洗多次牙先好d?

爬唔晒

想洗牙求地址or電話

點聯絡
如果早幾日撞歪左隻門牙小小, 可唔可以去跑步同玩機動遊戲
同埋係米唔洗推返岩位

利申:睇左牙醫照左X光拎左止痛藥,話只可以觀察會唔會再歪,想推返岩位要COOL牙,真的嗎?

冇流過血可以照常做你想做既活動 你接受到就可以唔推

觀察下先 睇下隻牙有冇啲咩 想佢走返岩位就要箍牙

如果佢幫我洗牙個陣牙肉發炎流過血 算唔算流過血

大量流血呢?
一直有小小牙肉發炎可唔可以箍牙

處理好先 成棚牙健康晒先至箍啦
政府姑娘

難唔難入? 你有冇係pp讀過個個course呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞