做緊牙科姑娘 你問我盡答

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
學到依家都冇洗過牙 洗一次幾錢?

出面$280-800都有 自己問清楚先

洗完d牙會唔會白番d
有冇手勢好嘅女牙醫介紹 之前睇過男牙醫 成日四目交投好難頂

好手勢女牙醫,多數年紀有返咁上下,你咪重難頂,望住姑娘啦

我唔信

樓豬 求介紹

點聯絡你?

洗完d牙會唔會白番d

去牙石牙漬 白要漂先會白

好手勢女牙醫,多數年紀有返咁上下,你咪重難頂,望住姑娘啦

我唔信

樓豬 求介紹

點聯絡你?

wat7usay@gmail.com
唔該晒!
係菲律賓讀牙科既牙醫信唔信得過

有去過一個有番咁上下年紀(原諒我睇唔出幾歲 )嘅牙醫到洗牙,我覺得幾好手勢

不過新一代年輕啲嘅牙醫我未見過係菲律賓牙科畢業
啱啱剝咗隻大牙,想做種植牙,想問下種植牙好唔好?整完如果好好保養用唔用到二、三十年?聽講醫生手勢唔好會影響晒成個口腔,仲有冇啲咩要注意?
睇開個醫生冇做種植牙,唔知點搵醫生睇
Thanks
有無得大概估價 想剝下面一隻智慧齒 打斜生 大概要幾錢?

開刀價 又係海鮮價 $2500-3500都正常

絲打你間野係邊 想黎睇下 就咁檢查報價+x ray要幾錢? 我之前個間報價6千5 覺得佢昆我 想consult多幾間診所

6500好過去搶呀

Xray$300 影全口
檢查暫時free

你打多幾間問啦
啱啱剝咗隻大牙,想做種植牙,想問下種植牙好唔好?整完如果好好保養用唔用到二、三十年?聽講醫生手勢唔好會影響晒成個口腔,仲有冇啲咩要注意?
睇開個醫生冇做種植牙,唔知點搵醫生睇
Thanks

植完之後你要每日用牙縫刷刷牙罅 否則發炎要成支植牙拎出黎
同埋食野咬個個力同方向會令個植牙牙冠有啲鬆 返去搵牙醫上返實就ok

你有心水牙醫既可以打去問價
揀啲後生既 唔好揀中年
睇政府 洗牙快過打飛機
門牙崩咗想整牙套或者杜牙根 但整完可唔可以箍牙咖 因為我有小小哨牙既情況

I know that feel
下排3隻門牙有好厚嘅牙石
洗牙個陣會唔會因為咁噴血?
睇政府 洗牙快過打飛機

未試過政府洗 全個過程幾耐?
下排3隻門牙有好厚嘅牙石
洗牙個陣會唔會因為咁噴血?

會有機會標出黎 但姑娘會吸 你唔會見到
洗牙好怕痛,可以點

利日:下個月洗
洗牙好怕痛,可以點

利日:下個月洗

唔好隔太耐先洗 用牙線 刷牙要刷到牙肉邊邊
剝智慧齒一般幾錢?好似好貴要儲下錢先

上?下?

下 兩隻打橫生
剝智慧齒一般幾錢?好似好貴要儲下錢先

上?下?

下 兩隻打橫生

睇到上面有位巴打一樣 知幾錢
刷牙有血漬=唔健康?
杜牙根加牙套TOTAL 7-8K合唔合理?想知咩價
刷牙有血漬=唔健康?

牙周病
polyu洗牙有無伏?

應該ok 擔心既洗完照鏡照清楚

洗過, 貪佢夠平, 80蚊
但真係好痛, 都係之前洗開個牙醫洗得舒服d
不過80蚊, 冇野好投訴

洗完d牙會唔會白番d

去牙石牙漬 白要漂先會白

咁漂係咪都要千幾蚊
刷牙有血漬=唔健康?

牙周病

我用新牙刷刷都會有血會唔會都係牙周病
刷牙有血漬=唔健康?

牙周病

我用新牙刷刷都會有血會唔會都係牙周病

去醫生度睇睇啦,齋檢查又唔係貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞