[准風月談] 西裝、皮鞋、皮件討論帖 (20)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
呢條麻雀黎
Freewheelers 51闊過47
44又唔知點解比例上窄過47
可能係避免Levi's告而打亂年份
3條都係高腰?其實呢啲未脫漿嘅去試係咪唔準
Benny度全部one wash,但… 好似無返28喎
即係焗住LVC
巴打有冇睇過N&F Easy Guy?
唔關事啦,最主要係我唔特別好one piece collar,就算著都多數著喺外套入面
搭多兩站過中環suitsupply
現成黎講jcrew係咪唔掂
追過post好多巴打推介suitsupply
香港Markup太勁
我著Jcrew Factory Outlet咋
Suitsupply個價合理好多 個款都係
pleated front既褲香港訂有無邊間under 1000 叫正正常常
intern仔係suitsupply買完件coat 無budget再買條成140磅既褲
定都係個句 依個價錢返suitsupply算...
suitsupply睇過係咪4-5k倒,lazio會較slim fashion d?
3k 有 Napoli 已經幾 ok for 個價, 唔好特登追求好鬼貼身啦,而且嗰度已經有一兩個sales偏向叫人買細一個size
多謝巴打意見,本身買左一件napoli了,身痕想買多件
Shoe cream 幫你唔到?
牛兄, 請問你兩套衫用既大身襯同襯胸大概咩重量? 胸棉係咪越輕越好?謝謝
有冇巴打對meermin有興趣,全新買細左唔想return UK7
https://www.meermin.es/in_en/10119810190000se-19-101198-black-calf-e-negro.html#
幾錢
1200$有冇人有興趣
有既留tg
請問各位D衫同鞋太多你地會去邊度賣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞