召喚痴線西(25)

1001 回覆
88 Like 6 Dislike
我唔係長睇都知咩事啦,inside joke由19定20就有講,重有人PM丁丁TIM
真係見識到女人有幾惡,自已唔知問人比人無視負皮預左架老逢答你咩..
串過馬撚...咁懶咪鬼學人狙擊啦...得閒食下花生扮哂野
重話高登開始,笑死人咩...
真正有份整合(SADELLE)單野個個人又比你屌,真係登佢唔抵
唉預左有人話我偏幫
鱔唔鱔稿就唔知啦
佢係mings beauty做 都係寫下beauty fashion野
5萬蚊請唔到明星出po咩 好誇張下喎
佢好溫室小花feel
好似唔捱得 屋企又勁保護佢咁
比人鬧2下就好委屈咁
不過見佢都會改
d人叫佢改名唔好叫斷捨離都真係改左
咁其實佢冇利益衝突架咩
佢公司做editor又要出event
佢自己又可以出
咪撞晒
貪珍姐墮lin
樓上講pkj 一個ig post 50k
唔撚係掛 明星都唔會有咁多啦
係囉 應該無咁誇掛 50k比唔到明星出個ig post?

有呀 痴線西開始狙擊佢果時第一件事咪踢爆佢簽左公司
佢仲話唔洗下下都搞個statement出黎交代掛咁樣
不過睇佢vlog話佢要出invoice 應該有報稅
11個廣告po當你一個一萬都11萬 5萬蚊一個咪55萬
墮lin加大陰唇 所以值5萬

呢張先岩
我係到找不同但找唔到
Sorry 下面已經post返另一張 up左勁耐都up到 自膠
交就應該有交 有無交足就唔知
可能而家佢冇續公司
有簽應該訓係到都有錢收
冇簽先要自己搞admin野
所以交足稅有保留
成日一句老馮答你咩,就大曬 點都唔夠你地串同惡!
入得黎睇都係不齒班begger!
唔知情問一句都唔洗下下叫人過主叫人追post姐,
又唔係每事問,完全係伸手黨,
我覺得唔需要屌人囉,
將來如果有人追漏post有唔明唔知,
咁係咪都唔問得先,如果係咁OK 我收聲!
你係咪傻架???
"唔知情問一句都唔洗下下叫人過主叫人追post姐"
唔追POST個討論區要來把撚啊???
下下人地講完一大輪你一句車埋來"岩岩講咩啊?咩係INSIDE JOKE啊"
人地都講完9世,IG未死個陣都有整合
你唔好7左死都要拿返咋沙啦...唔係唔問得
但唔係一定老逢要覆你
你邊位咁巴屎閉啊???

show blocked user 阻住曬我8掛
姐係咁大家可唔可係有人第一次問問題既時候先hold一hold道火 唔想覆就當睇唔到 同一個人係咁煩既話先爆/block左佢 呢個post不時會上熱門 我相信真係會有人識少少就入左黎 好奇問下

雖然我都成日見到有人問sueding 但好似唔係同一個人 同埋都係隔住隔住問 唔算好影響追post既 當幫下推post囉

其實成日互鬧都會影響到討論 我覺得其實呢件事好小事 討論返大家應該點做咪算 你地唔好互鬧啦
james有女 pkjenn收皮啦
托乜柒 對波咁墮 托撚?
托乜柒 對波咁墮 托撚?

佢都知自己對奶墮啦 所以咪要托返上啲
屌你 影到咁遠都見到鼻翼
我一早已經講 呢種闊鼻翼通常係蝗蟲先有
豬膽鼻

照下你個柒樣先啦仲溝仔
人地睇電話都唔睇你

三條八婆 個Angela一返香港就見盡真本性 利用完人地有錢供佢就飛咗個tb 仲要癡埋icu同Ipad tina度 不了 又一位begger
豬膽鼻都唔一定係咁柒
佢係鼻大得黎 鼻翼好闊 又扁
同埋佢啲膚色好似用得好污糟既fake tan
拎埋個腰包 真係同大陸婆一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞