召喚痴線西(25)

1001 回覆
88 Like 6 Dislike
係咪有mon post
見人地講會比人讚
自己都想上下位 比人讚清泉
revlon就咁講
下次chanel dior 果d唔知會唔會照講呢
岩岩碌到佢story第一時間都咁諗
愈執愈衰 而家已經又膠又腫
再整就整唔到表情架啦
覺得佢係見suen講完俾人讚又講埋一份... 印象中之前charlotte tilbury又係送波波benefit又係勁大抽嘢佢地都收得好開心
利申兩個都唔鍾意
唔識就過主啦
呢個post唔係想散播YouTuber有咩衰事?依家有人問嘢、想知多啲,就要負評?就要叫人過主?痴線西真係惡過閪

Btw, 導演夫人=暗星=小花 譚杏藍
有啲野唔係應該睇左先黎留言架咩,下下都要回帶答返啲問過幾次既野咪好唔得閒 有無見過有人係千嬅post留言問人瑞係邊個?
如果一陣又問 pkj做左咩衰野呀 農民係邊個?虰虰點解叫虰虰?
咁要答幾多次??
由佢主要係拍文具planner片個陣就開始睇佢

對佢最深刻印象真係超級大洗

佢d片下面成日都俾人話/屌佢好大洗之類

同埋好似咩都想做但又兩頭唔到岸咁

之前佢做咩一個星期定唔知幾耐唔用social media
同埋唔用動物測試既化妝品
2樣最後都fail左

好多野都三分鐘熱度咁

同埋佢斷捨離真係⋯⋯⋯

好多野都好似係見人地興就做

做到個行為但個核心價值/態度完全唔係個回事咁

好為做而做/為拍片而做既感覺
好多野追追吓post自然知架啦,懶到出汁
以我追左七八個post黎講
又真係好少講ahfa同導演夫人喎
我真係好難from context 知道邊個係導演夫人

前幾個post多數都係講ding同pkjenn點笑人
Tina借袋個啲
好少講舊人喇

問人前自己google過未

未㩒search已經有
屌呢個笑撚左
ok大佬
佢未利申自己追左7-8個post之前都唔想星巴佢
點解追撚左咁多個post都咁單核嘅
定係假膠黎
咁你應該無認真睇 前兩個post先話完佢乜敏感但又要大魚大肉 同偽素食拎光環
又會係7-8個post都未提過導演夫人啦 佢出歌一定有提 人地可能眼大睇過龍,算啦一陣講多句又比人話我惡過閪啦
導演夫人成日都衝出嚟自high,成日唔知做緊乜鳩咁樣
無理由我哋唔恥笑佢㗎

下次醒少少,google查仲快過你問人啦
諗起都好撚好笑,心諗拎獎關佢撚事咩,衝出黎認威也文也武又喊又盛,條娘版大姐明付出過啲咩呀仲自詡導演夫人,面皮厚撚到
人地係套戲有戲份嫁 同臨記差唔多囉
我就係從個度先肯定到幫主係ahfa
之前一直估估下

講出歌我以為講緊tlt咋
佢坐左幾耐
之前導演夫人個恆仔套戲hit左
條撚樣日日吹奏套戲
連啲巴都頂佢唔順狙擊佢
仲要唔止一個post
啲post仲要上曬熱門
吳君如都唔敢叫自己導演夫人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞