召喚痴線西(25)

1001 回覆
88 Like 6 Dislike
大佬甜咪又係賣廣告唔利申
冇野好吹奏
d人問佢點解唔做more 佢話唔想生活係d咁紙醉金迷既生活到
即係收好多化妝品影好多靚相
然後而家又繼續做beauty youtuber
有講過咩?
唔係話唔中意用公司立場嚟拍野做野咩
咁講其實邊個都唔值得睇啦,大佬甜真係有實力
遮瑕眉妝眼妝都化得靚,妝前妝後係唔同咗好多
睇佢d片係學到嘢喎,完全唔係廢片
但護膚就唔會睇佢囉,讚下佢妝片係好睇又唔得

不如你分享下你平時睇開咩清泉?
平時d beggar賣廣告唔利申一定係狙擊list到架喎
佢化妝技巧好還好 賣廣告唔利申都睇得出有心瞞騙觀眾 如果佢係真係咁清泉 點解唔利申係合作片 等觀眾自己判斷佢推既化妝品好冇用?

我好撚記得佢有條片試日本眉妝產品 入面送左枝眉掃 佢攞出黎一面嫌棄咁話「我都唔知幾多年冇用過呢d眉掃 送比我把鬼咩」

再之前教畫眉既片 佢都教人用掃掃眉頭 一係就用手指
仲有條片講快速化妝 佢話為左快我地乜工具都唔用 用手指掃眉頭

之後上個月chanel sponsor佢一set化妝品
就係到講人地枝眉筆附帶眉掃 好方便呀 眉掃掃眉頭好靚呀 乜乜柒柒

咁既人品都吹奏得落
冇錯佢化妝技巧係好
值得sponsor
但值得sponsor還值得
咁係咪就唔洗利申?
如果係痴線西呢個po唔洗要啦
另外我冇唔比讚大佬甜
但唔好神化囉 賣廣告唔利申明明係致命點 而家又搬龍門話因為技巧好可以忽視
佢chanel條片有利申喎,片內有講,description box又有寫,咁人地又唔係香港d beggers,又冇上連登,點知你規矩要大大隻字打係topic啫
同埋佢10條片入面得一條係廣告,一星期仲要出兩條片,條條都用好多自購,有平有貴,又有講想要咩效果就揀邊種產品,去旅行就揀款有眉刷嘅眉筆咁可以唔帶眉粉,又有話新手唔啱用d咩...
你講緊佢講眉刷果度係因為佢話平時用眉粉唔駛刷咁咪好耐冇用囉,不過佢d片冇字幕又長,所以係會搞亂左d內容嘅,但覺得有人問到邊個化妝技巧好又值得睇,咁佢真係值得睇喎...

如果因為佢冇跟連登規矩係標題利申就話佢唔好,會唔會苛刻左少少
佢係比人發現左先寫架
睇下面d comment就知 好多人留言問佢終於有sponsor了?咁樣
冇話人地一定要跟連登規矩 但入得呢到自然會講起佢犯左d咩平時我地狙擊開果班人會犯既錯 跟返呢到standard黎討論
所以我都冇係佢條片下面comment問佢點解唔利申
純粹問左佢一句以前唔係唔用眉掃架咩而家又用
屌你 Jessica wong新片話自己呢一年少左拍片 因為情緒唔好 唔想帶上黎youtube
但又keep住出廣告片
有錢就好情緒 冇錢就情緒差
出糧日心情都好啲啦係咪
去食洋腸 去party 去event 去旅行
去做gym去蒲咪好心情囉
要返工做全職youtuber 咪情緒差囉
就算佢拍多啲片 咪又係廣告 講經咩

宜家一個都冇follow佢地
Ig啲廣告見一次report 一次
好多年前 嗰時蝦乾都係拍左youtube 冇耐
有Anna Sui 既廣告
咁人地有出啲唔同色唇膏
好撚記得 佢話將黃色搽中間 黑色用唇掃搽係唇邊做陰影
最近見到jade彈出個廣告 nude pop 又做陰影
收完錢 咩鳩都講得出
化妝品係唔限你點用 但唔係講到咁格硬下話
我都會report佢地d廣告
我都會
好撚憎見到beggar賣廣告
歡迎大家一齊report
我都會
我會話「這是垃圾訊息」
其實有冇用?

倒米冇極限
那來的自信
不得了
塊面包撚到呢 仲話自己去左啪骨喎
同佢啲自拍差好遠 咁都夠膽post出嚟
影到咁都出得
係咪玩鳩丁丁
呢頭睇完佳芯BB個post
之後碌落去 屌
望多兩眼都覺得不安 外星人咁

仲要睇得出已經大量retouch完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞