召喚痴線西(25)

1001 回覆
88 Like 6 Dislike
成撚個肥師奶咁
唔知大家有冇睇過呢個channel?
佢好似英國版痴線西haha
第一個都係話佢一路揸車一路 vlog

https://youtu.be/i4XNawpGEHg
唔係beggar 無乜廣告 sponsor
又唔係珍姐嗰啲扮大方 懶唔care
直接話解釋點解唔喜歡偷拍咋嘛
叫viewer想影相可以打招呼合影

有咩問題 真係唔明
塊面真係好大,耳仔同隻左眼嘅距離遠到 會唔會唔單眼無咁樣衰
佢好憎zoella
佢冇乜廣告?大把廣告唔講明啦
條西多士之前仲推人去食鯇魚魚生 早過肥媽介紹架
Chanel個唇膏同眼線筆睇完review 之後完全唔會想買
每次見到佢地影自己個B上網就覺得個B慘
好明顯日常係工人湊 佢地就係隔離影相放上網呃下like
唔係呀嘛?!
佢實牙實齒講到自己清泉咁喎

Btw, 磨牙
佢條眼線真係不敢恭維
有冇人睇左cherrylam小美條新片
話自己睇落好後生有咩方法
雖然望落都唔似就30
但人地讚同佢自己係咁講就兩回事
自戀
西多屎勁多廣告
又成日吹奏大陸
口頭禪係xxxxx 唔似得香港 xxxx
佢呢條片都冇係topic打明係sponsor啦
講左成幾分鐘野先話係澳門旅發局請佢地去
youtube係你睇左唔知幾多分鐘就會計views 佢咁樣勁狗
都仲未提之前有人comment話佢懶音好嚴重叫佢改 佢覆人呢個係佢特色 勁撚臭串 連登搵西多士post一定搵到
仲有一開channel果時係一半一半 拍下香港又拍下深圳 而家就拍晒深圳唔拍香港
佢解釋係好多香港小店唔比拍 仲叫觀眾幫佢搵小店聯絡好比佢拍 我拍埋比你睇好唔好??
呢排就密密出片吹奏高鐵
佢上過黎連登一次話自己冇任何政黨or人support佢拍片
但心照啦 成日攞深圳高檔次野黎同香港快餐店比較 然後話香港食野貴 服務質素差 踩得有幾盡得幾盡
就連佢介紹過既深圳餐廳黎香港開分店都踩
仲有我上面講叫人上廣洲食鯇魚魚生
佢d衰野隨口都up到一咋出黎
睇黎我太單純
啱先睇左佢最近兩三條片都察覺唔到

我都係放棄睇香港youtuber
佢好多片都係 zoella
佢叫人唔好偷拍佢條片搵自己同發哥比
睇見都尷尬
有冇人出過呢條片既post
非人身攻擊
只係想問佢睇落同家母差唔多年紀
點解要教人返學前5分鐘變面
佢好似都係23,4歲㗎咋 但佢睇落真係老過我43歲嘅老母
佢果個所謂表妹都唔知係咪佢條女
表妹會唔會成日咁得閒同你去食野呀?
表妹會唔會同你2個人去住酒店呀? 仲要係雙人房一張床
其實唔知佢返咩工架呢?
可以日日返大陸玩
jade個樣又係勁老
以前冇留意佢幾多歲 一直以為佢廿到炆
點知原來佢仲要細我幾年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞