召喚痴線西(25)

1001 回覆
88 Like 6 Dislike
[
細個已經靚到咁
有次係屋企留下健身室撞到佢
係佢隔離行左一個鐘
望到佢用9.5km/hr 步速跑足一粒鐘無停過 之後接住做左起碼100下sit up
我係女人都忍唔住係咁𥄫佢
佢係真係好靚 但係個樣真係幾成熟 我覺得佢細個啲相唔係話咁靚 大個左反而靚

我反而鍾意佢細個個樣多啲 好純
大個左個樣好老
虰虰仆街好多 insidejoke 事情已經夠仆街
慌死人地唔撚知你地笑邊個咁
我都係咁話,上面話好cute好cute我仲特登去jade個ig到睇下
咪又係
平心而論,jade個女真係咁多個beggar二代最靚最得意
Kiko個女先係最得意
不過佢唔係begger

善兒真係好可愛
Jade個女同山東sue 個女咪差唔多,唔洗又吹奏喎
我都覺得jade個女同崠個女差唔多[img]assets/faces/dog/haha.gif[/img]
我都係咁話,上面話好cute好cute我仲特登去jade個ig到睇下

有崠個女比較 係q好多既
唔通佢同大陰唇又真係咁老死咩
咪又係鬥虛偽 之後暗地裡恥笑對方
睇下好得幾耐
唔好意思岩岩追po 請問inside joke係咩事
唔關痴線西事但呢個post多絲打所以想提醒下大家

上面有條狗公留言入group嗰個 善用起底功能就知道佢由幾個月開始(或者更早)喺無數地方留過差唔多叫人入group既comment 太多不能盡錄 (佢改過好多次名)

仲要大部分都係多絲打既post (例如呢個) 佢唔會直接話自己係巴定絲 但會有意地講啲扮絲打既野:

當然實際上只係狗公一個

之前有朋友add過佢telegram想玩下佢 問左超多次先肯認自己係男

David自打嘴巴金句

DAVID你呢句係咪同自己講 正正經經改善下自己自然有女朋友啦 唔好成日上網溝仔溝女 教壞下一代呀DLLM

雖然連登多狗公痴線佬都唔係第一日既事 呢條狗公就老是常出現 大家小心呢啲人
究竟要講幾耐張氏姊妹花個樣

淘寶定韓國連線? 希望唔好又有妹妹仔被呃買一個499嘅袋
原本無諗住睇佢地啲片 但而家好想食下花生
佢9年前13歲 佢而家22歲咋咩,
其實佢同chinchin分別幾多歲
佢之前ig 講過今年犯太歲所以應該24
我估佢9年前post 呢張相個陣都係懷緬過去
應該個時先hit 玩fb
Yanyan C好似係94年,24歲
其實佢個鼻有冇整到?
細個5官同依家已經一樣啦
好明顯冇
最多只可以話佢塊臉比以前瘦左
[
細個已經靚到咁
係佢隔離行左一個鐘
望到佢用9.5km/hr 步速跑足一粒鐘無停過 之後接住做左起碼100下sit up
佢係真係好靚 但係個樣真係幾成熟 我覺得佢細個啲相唔係話咁靚 大個左反而靚

大個左個樣好老

張欣欣93,張芊芊95
見過佢真人 個鼻完美到好似整過咁
佢啲五官分開睇都好靚好羨慕
[
細個已經靚到咁
係佢隔離行左一個鐘

大個左個樣好老
其實佢個鼻有冇整到?

中學已經係咁嘅樣,但素顏皮膚都幾差下
我係健身室見到佢0化妝皮膚好到痴線
好有光澤咁
之前睇過佢幫唔記得咩brand 做護膚品demo d皮膚都係零瑕疵咁
如何來皮膚差呢
痴撚線呢度幾撚時變左fan club 區?
中學果陣皮膚差得唔得呀
講一兩句啲打手又起曬鋼
[所謂Model]張欣欣(yanyan_c)同Lo Mui(lomuilomui)炒大鑊
https://lih.kg/798738

同意前面話佢樣靚都無用
不如出去開個post講佢2姊妹啦
好煩啊
完啦好嗎

搵張疑似素顏同化好哂妝既比
賣廣告都賣好啲啦PR
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞