召喚痴線西(25)

1001 回覆
88 Like 6 Dislike
講造作阿庚再造作啲
大陰唇一定好睇唔過睇

搭膊頭
左邊兩條友側面一模一樣!
信唔信庚姐複製個大陰唇你睇
講造作阿庚再造作啲
大陰唇一定好睇唔過
屌個波大到仆街
個比例仲誇過barbie
咩人先會揀套咁嘅泳衣著
下面兩張相好撚恐怖
平心而論,jade個女真係咁多個beggar二代最靚最得意
上個post條友(太長唔撚quote)

首先你講海恩奶油講sex toy真係笑撚左
你試下間野唔sponsor佢sex toy 唔比錢佢出片
佢會唔撚會做晒research 寫晒稿咁拍片「宣揚」sex toy
佢條片我都有睇 介紹廠商唔同既sex toy多過講女人點解應該用sex toy 咁又要讚

其次 反人大釋法 七一 幫唔同政黨開街站講港中分隔理念 人大釋法壞處 山竹後清理街道 反人工島呢d係我呢2年一直有為社會做既事 唔通我又知講出黎 我做善事唔撚係為左打卡
同埋點解人地係到討論唔同kol就要叫人「咁得閒你去xxx啦」「咁叻你去做啦」
點解要將2樣完全唔撚關事既野拉撚埋一齊黎講 肥婆減肥都要食飯啦 我做完你眼中覺得「有意義」既事咪上黎當放鬆下自己笑下d beggar柒野囉
係到偷換概念仲大大聲講 柒少陣

雖然我有時都唔認同某d comment 但如果平心靜氣好多都會識得收口
唔係你咁樣企係道德高地指指點點道理就係你到

最後想講今日好忙冇追post 如果大家個話題已經過左就skip左我去 thanks

呢d比賽真係好撚無謂
都唔撚明點解d人會屌人用個bb賺錢唔會屌用隻貓用隻狗賺錢
我一定唔撚會比我隻狗參加呢d野 現場咁多閃光燈 佢地隻眼係唔可以見到閃光 又要佢地係台上做呢樣果樣 又要成日跟佢地去呢到果到 明明貓貓狗狗要訓好多個鐘 為自己d濕鳩名譽走去推隻狗出黎 on9
岩呀
人地為社會做左咩唔洗下下好似啲kol咁
咩都拍片post左上網呃like先
平時上連登好少話上到想兜巴星人
對著條on9真係
唔撚明點解狙擊人會唔關心香港
又係時間利申:
真心除左網上兇狠
阿叔都係個鳩衝烈士黎
其中之一嘅戰績係上左呢本書

咁我咁嘅戰績夠唔夠關心香港?

係時候振下夫綱 下下畀你食住咩
大爺真人有咁大波咩
d女人真係好撚鍾意po大波相話自己肥
都係想人讚佢唔肥仲好大波
其實我覺得佢個樣好恐怖
寶榮好撚正
佢個女真係好cute
對住自己最close嘅人(老婆)都唔可以講真心話
佢似係要做正顎骨手術果類,就咁箍牙未必搞得掂
大勝崠Jane
同埋可能jade有taste啲,見佢着到個女好得意
但係佢自己着衫啲taste好奇怪wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞