召喚痴線西(25)

1001 回覆
88 Like 6 Dislike
其實都差不多
大家絲打做gym記住唔好學佢!!!
佢話佢極度討厭 唔會做cardio
大佬 齋做weight gain
唔怪得佢身形成個男人咁
佢係咪真係覺得自己咁樣好撚healthy?
屌你 仲話考PT牌 on9
睇你咁既身形 試問邊個女人會肯跟你操?

講多次,大家絲打做gym記住唔好學佢!!!
我屌
上面個絲打講完有兩條野我特燈禁返張相望左望 仲恥笑左一下
其他人未影啫
Ct之前都請成村人去event 啦
呢個世界有咁多pkj同tina呢啲人
都好快回本
租都無錢啦
tina又想r fd繼續借架啦
不嬲覺得佢眼大大樣唔差
係啲taste真係麻麻
佢哋真係好肉酸
呢個真,點解唔請個stylist
講到natalieftm唔柒咁
搞到好似p走左一隻眼咁 嚇鳩死咩
起碼佢揾到個有啲錢嘅男朋友 但虰虰呢
學elaine擺pose就叻 學到佢買袋先算喇你
bethni出左片
多產返好似以前咁就好了
我喺explore見親佢地啲post 都會report
佢身材仲要幾fit 但係taste真係同蝗差唔多
塊臭多士呢排成日p到佢個所謂「表妹」走晒樣 吹張仲成隻馬咁
呢排仲出左條片 屌鳩人係街影啤啤同表妹 即係成日出現係佢片果2個女仔
屌你 想出名想上位果時就係咁推呢2條女出黎拍片 叫2條女係鏡頭又扮可愛又擺pose 而家出左名又話自己係普通人平凡人 一係一開始就唔好推d女出黎上位啦

利申 唔支持偷拍 不過西多士呢d係自食其果 又將個責任推晒落觀眾到
對眼咩事
執到異形咁
緊係要搵啲人襯托下啦 個brand好識玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞