召喚痴線西(25)

1001 回覆
88 Like 6 Dislike
佢上次live係咪話唔係代言人 只係人地用左佢張相 咁蝦乾你有無收錢啊?
咁有冇邊啲香港beauty youtuber介紹?
搵佢拍節目真係倒米
咁多年尼 一直走偽韓路線 以為自己真係韓妺
結果韓文都唔識多句 一日네 네 네
其實佢點會學得識 書都未讀好
化妝又冇技巧 學人出尼教化妝
教人護膚 自己又爛面
講野毫無內涵 動作古靈精怪 最叻 oh my gottt...
以為自己好真性情
睇到好尷尬 雖然話就話好多人因為虰虰先識大媽
但虰虰都因為大媽先識到好多有錢人 好似pam
其實youtuber d所謂友情真係 好嘔心
記得好耐之前佢個廣告同阿嬌個廣告擺一齊
見到打左個突,真係好大分別

而家心諗,一定係蝦蝦行北歐風哨牙路線,咁特別,一定受廣告商青睞啦
嘩屌你棚牙
笑死,睇咗虰虰條片
佢話自己成日要捱夜剪片同溫書
乜真係咩
可唔可以唔好打5p字
尼尼尼
pam係本身都有錢?
Fio唔錯 ,樣唔錯妝片好睇,唔多廢話
同埋睇完佢q&a覺得佢有自己諗法,唔埋堆
講嘢有文路,唔造作。
歐美妝一定推介hiddie,個個妝都唔同,
講解又詳細,同埋化妝技巧係真心勁
見到佢參加比賽去埋外國真係鄧佢開心
兩個都有申報廣告,冇簽公司

利申:打手,有睇開。最憎睇d自high mk youtuber
有次喺街見到fio同佢男朋友
佢男朋友整親隻腳要用拐杖
但仲西口西面逼佢男友幫佢影相
影嗰下笑晒 影完即刻西面 又話影得差 最後影左好耐先收貨
佢係yani lam師姐黎嫁喎
佢好似ig有po過佢男朋友幫佢影d相
真係影得又矮又肥 好少見係片係靚過相
我覺得係hiddie & Fio
sue韓語教室啲片都算幾出名,佢係半個韓國人又識韓文又後生又有錢,唔使靠dingding先多人識

佢又換仔

究竟mmm要講幾耐偽生唔見左部go pro
係澳洲出幾個story話老公唔見左
番到香港又講 大肚又講 就生得再講
煩到仆街
其實好少事姐 買番部新 大家開心影相咪算囉
洗唔洗講到個女18歲成年呀
窮西要話俾人知用go pro有幾風光
Kiko li makeup都好睇 都係有利申
有心機拍同內容好睇
可惜佢生左bb後減產左 專心揍仔
希望遲下個仔大左 佢會拍返多d
你係咪完全封鎖咗
Kiko幾歲?啱啱碌下佢ig,原來同老公結左七,八年婚

有暗示?
咁有冇邊啲香港beauty youtuber介紹?
Fio唔錯 ,樣唔錯妝片好睇,唔多廢話
同埋睇完佢q&a覺得佢有自己諗法,唔埋堆
講嘢有文路,唔造作。
歐美妝一定推介hiddie,個個妝都唔同,
講解又詳細,同埋化妝技巧係真心勁
見到佢參加比賽去埋外國真係鄧佢開心
兩個都有申報廣告,冇簽公司

利申:打手,有睇開。最憎睇d自high mk youtuber

Fio唔係條條片都有申報
佢連d所謂每月良心用評都係sponsor喎
近8條片有6條都係廣告
不過佢剪片係幾勁

hiddie高質
佢好似30頭㗎咋 佢舊片有講過好早就結婚 好似24歲 記得唔清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞