召喚痴線西(25)

1001 回覆
88 Like 6 Dislike
呢個稱得起有餘
痕仔?邊撚到痕呀聽過?
下次記得google 先啦
有冇人講下Nicole?
好似同carmina好frd咁

定係太少viewers不值一提
絲打好波 前幾頁問insidejoke我都畀人負皮兼無視
可唔可以解答埋
行申:最憎蝦乾
請善用google 唔好飯來張口啦
個個po都有人問 答完又答再答咪好撚唔得閒
未google就到問問問,叫做好research先黎睇就話惡過閪,好難服侍
洗唔洗整個懶人包放頂
唔洗咁多人問呢樣果樣
真係咁想知就連google都懶
試過insidejoke +痴線西做key words search未?
search 完一知半解先問都好過咩都冇付出過就衣來伸手,飯來張口
又要入嚟傾,自己又唔做定功課先,咩料
唔爬文都google吓先啦,有無懶到咁
懶,唔緊要,你一係就懶到底唔好問
辛辛苦苦做懶人包方便懶人
不如叫懶人自己學識釣魚好過啦
討論咗咁多野邊個咁得閒綜合晒呀
連出面美容護膚post都有出懶人包,係痴線西咁撚多個post都冇懶人包
冇唔緊要,明白整要好多時間心機,咁既然都冇懶人包,久唔久有一兩個人問下嘢,答下好撚難咩?啲問題要答好耐咩?
有時間逐個youtuber追住嚟睇ig story, post, fb, youtube片,冇時間答下新加入嘅痴線西問題?
出到25個post仲旨意要人追post+google,我係出面啲PR/消費者都懶得搞咁多嘢啦,實係個個都咁撚有心機去尋求真相啦
唔撚怪得啲youtuber狙擊極都唔死,就係有你哋呢啲純粹喺post圍爐取暖,冇諗過要真正狙擊嘅偽痴線西
你估你真係連登大家姐咩?美人
慳d喇!你先惡個閪!

痴線西唔係想多d人知班begger既真面目?
你估個個都咁得閒追足全部post咩?
我自問真係有google過,但都真係一知半解,
其實有人定期問仲好啦,keep住有人討論,
點解班begger可以咁多妺妹鐘意同pr贊助,
某程度都係出於無知,唔知道佢地既核突野,問少少都畀人鬧變到咁小圈子,
出面班無知既人只會覺得痴線西小圈子,
完全唔會想去了解!
我覺得如果答到咪盡量答啦,唔洗一下就叫人google嘅,例如啱啱個新絲打都係想知個導演夫人係邊個,答下個名好難咩 乖,唔好少少事就起哂鋼
痴撚線我幾時有自詡乜撚大家姐咁撚mk
叫你google左先黎問我就係咩大家姐?傻撚左?

次次都係咁問,問完又要答咁答得幾多次?
之前都整合過囉ig又有,#1又有,唔好話你自己無去睇?
自己要做伸手黨仲咁撚串兇返人轉頭真係未見過
笑撚左,咩叫google過仲一知半解?
咁係你理解能力有問題,我圖都cap埋比你痴線西19有講
你文盲定點睇唔撚明?咁都賴落我到???
呢啲唔係叫小圈子係你根本無去了解!畫公仔畫撚哂出腸先明咁唔洗有forum啦個個好似fb廢老咁開group圍威喝囉 懶就懶啦
痴撚線 做伸手黨做到屌翻人轉頭都係第一見 你要加入討論嘅自己了解下先真係好難咩 我地又唔係講緊inside joke
都唔係話你要追晒啲post先啦 但google下都識掛
你唔洗咁激動喎!句句都惡過西,發曬惡咁,你似足大家姐喇!
唔係想罵戰!
我真係頭先睇返#1 同ig 真係無曬你所講既整合,我真係由以前高登果陣追開,利申左我反感開蝦乾,自然對inside joke呢單野無留意,見呢排Sue ding反面先對單野有興趣囉,問一問都畀人鬧,唉
又內訌做乜鬼
想知邊條友打邊條友google下咪得
唔撚係掛
好撚心啲pr搵明星啦
搵班垃圾托柒咩
好好笑,bubz教個仔玩魚蝦蟹
由佢拍文具片時已經知佢三分鐘熱度
一年換幾十本schedule book
每次關於planner update既片都見到佢用緊個本schedule已經唔係上一條片介紹既
每次都話自己搵到一個更加適合自己用既schedule
你知佢大洗架啦 Kikki.K Erin Condren 嗰啲買完一排就唔用
文具片haul片嗰啲大部分份觀眾都係細路女 啲妹妹仔睇完又學佢買呢樣買嗰樣
睇佢嗰款根本唔係真正鍾意文具既人(話咩出黎做嘢好少接觸文具紙膠帶所以已經唔再鍾意 大把iger做planner做得勁靚 佢地一樣有同文具唔關事既正職 同為youtuber beth之前都時不時拍planner片啦
吸納完一大半小妹妹做followers就轉做beggar
連出面美容護膚post都有出懶人包,係痴線西咁撚多個post都冇懶人包
冇唔緊要,明白整要好多時間心機,咁既然都冇懶人包,久唔久有一兩個人問下嘢,答下好撚難咩?啲問題要答好耐咩?
有時間逐個youtuber追住嚟睇ig story, post, fb, youtube片,冇時間答下新加入嘅痴線西問題?
出到25個post仲旨意要人追post+google,我係出面啲PR/消費者都懶得搞咁多嘢啦,實係個個都咁撚有心機去尋求真相啦
唔撚怪得啲youtuber狙擊極都唔死,就係有你哋呢啲純粹喺post圍爐取暖,冇諗過要真正狙擊嘅偽痴線西

出到25個post仲旨意要人追
對唔著囉
但都唔洗入親黎都搵交嗌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞