召喚痴線西(25)

1001 回覆
88 Like 6 Dislike
想問吓痴線西個ig係咪無左?
又係好姊妹啊?!
tlt咁得閒幫人瘦面又唔得閒幫自己收返埋個獨立生長下巴仔
真係多好姊妹
西多屎仲話佢都明大家見到佢會忍唔著影佢 就好似見到周潤發都想野生捕獲咁 叫人地唔好影佢喎
佢竟然拎自己同周潤發比
香港班客真係以為揾個出名kol就等於make noise多人留意個brand
揾kol賣廣告係因為唔夠budget 有錢就揾星啦屌
大家最憎嘅ig story/youtube廣告事實上都真係幫到班客回到數
想班beggar收皮 真係難過登天

利申:卑微的pr朋友仔
佢怕倒人米 即刻係話自己個樣問題
怕無人再sponsor你?
點解可以同佢平時影啲想差咁遠
啲眼耳口鼻好似比人縮細咗咁
佢暗示自己似孫藝珍呀
人無恥便無敵
嘔心
loktung p 得幾好
睇得出佢平時點p自己
玩哂啦 一時話自己似金所炫一時又似孫藝珍
可唔可以收收皮先呀 係咪一樣有眼耳口鼻就叫似
成班唔知醜嘅牛鬼蛇神都自稱似明星 好想嘔
得最後嗰pair真似

mk虰 金所炫/孫藝珍
崠 Jessica
農民 阿sa
天拿 超蓮
水魚 Kay
幫主 Stephy
cty 林依晨

暗星 大姐明
最後一pair真係嚟搞笑
仲有蝗蛉 李聖經
仲有mira. mamamoo 既solar
面皮成尺厚
有睇 好正 好中肯
真係嘔血 我地話自己似angelababy 都得啦
唔知邊度黎咁自信
U記係有搵過天拿做廣告架
大家有冇睇開zoe同alfie?
想知你地點睇佢地
以前都成日睇但我越來越反感
覺得overrated 唔會追 唔想比views佢地
仲要出埋d merch賺小朋友錢
但係有啲片係真係唔錯
比起香港d垃圾佢地d內容有新意d 有趣好多
自從佢無再做成個月Christmas vlog就無睇
而家啲片嘅產品一半以上佢都可以賺錢 人地買個product就分到 所以佢推廣告推到勁西利
仲有好長氣 一樣野講好耐
我好似上年vlogmas之後到宜家都冇睇過佢
成日都有link去比佢分紅 又少咗出片 成日標題黨
仲要開埋公司一定9成都唔會係真心分享
真係西利 一個小鎮嘅女仔可以做到住大town豪宅
我之前係超鐘意睇佢vlogmas
但而家真係太多廣告 所謂嘅favourites 原來佢又可以分錢 根本唔係真心向viewers推介
睇佢屋企好靚好大
我覺得啲牌子搵kol賣廣告已經扭曲哂市場不論外國定hk 外國好似zoella tati
香港就唔洗講成班乞衣
講真如果係sponsor啲多人識嘅明星 model我覺得幾好
但呢啲真係接受唔到
宜家真係完全反效果
越多人推我越覺得有鬼唔會買

我係外國都好d
香港d products周圍派
阿豬阿狗都有pr gifts完全唔知個價值係邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞