召喚痴線西(25)

1001 回覆
88 Like 6 Dislike
屌1001完可唔可以開post
黎到25啦
早幾個po睇完樂多痴線西睇到啲beggar一開live就狙擊佢地真係好正!
以後要keep住
成功狙擊到蝦乾星期2冇開live啦

痴線西Facebook: https://www.facebook.com/lihkgcrazywest/
痴線西ig: https://instagram.com/lihkgchisinwest(新)

上回講到
係咪爭論緊chinchin個樣同佢啲化妝技巧
Sue ding pam 類似隔空講有骨說話
曾樂彤歌唱實力
同埋 唔好再po spoon打錯字啲story上黎講佢

另外Beggar全名 (by各位痴線西)

李卓穎 (mkding)
林智恩 (pkj)
林曉翠(jadelam)
張厚耀 (sue)
張穎沁 (pam)
夏子婷 (蝦)
譚杏藍 (暗星)
林芊妤 (coffee lam)
陳芷瑩 (cty)
鄭金鈴 (蝗蛉)
王櫻璇 (Minnie)
陳庚佑 (Spoon)
黃凱盈 (Yaki)
黃展晴 (Tina)
張嘉欣 (大爺Yanni)
蔡嘉欣 (塞住成個中環果個大陸婆)

仲有其他大家請提供
like都比佢公開處決
遮到咁 同唔遮有咩分別
who's this bitch
Yaki又岀新片
大爺自從比人踢爆左就冇再出現過
大家唔好再鬧交啦好嘛 我地要集中火力對付班乞衣架
上個post嗰條友
話spoon靚 真係笑到我gapgap聲
先唔講佢豆豉眼豬膽鼻同靚係完全唔關事

憑佢個仆街性格
以為自己係大明星 覺得自己男朋友唔見得人
特登打錯字搏上位
用fashion blogger個名搵食 但係跟邊個抄邊個
所有朋友都係俾佢用嚟上位嘅工具

咁都唔反得?
lm
個個磨碌nancyjewel我老婆係度爭1001
躝番去音樂台幫你隊Momoland招黑啦
惡過共產黨 笑左
係惡過共產黨既話聲都冇得你出 被自殺死撚左啦

但我同意講人另一半好無謂 佢地有呃過人就話姐
其他靚唔靚就冇乜討論價值既 人人審美唔一樣 亦冇對與錯
我自己覺得唔認同咪當人地推post囉
咪臭系

個樣靚係咪大哂?
成日話愛自己/身體自主/尊重他人 所以唔好鬧佢地 屌咁班beggar自己又present緊咩價值觀呀

iu emma呢d除左人靚
佢地咁多人鍾意而咁少haters
係因為佢地善良價值觀正確
eg. iu飲水思源 為同事爭取更好福利
emma真心真意鼓勵女性自主
而佢地唔係為左拎光環先咁做

條友又不停撻d社會理論出黎
維護d價值觀錯既beggar?
無人要佢地外在完美
但試問佢地有咩內在美呀?
成班beggar成日灌輸扭曲價值觀
用錢/物化角度係佢地自己
日日用身外物包裝自己
只著重外在但心胸寬 幾靚都令人討厭
所以先會批評佢地既舉止咋

咁都有護主狗
農民spoon靚唔靚根本冇討論價值,剩係講佢特登打錯字呢一點都已經夠嘔心啦
真係痴撚線 大家圍爐想點屌咪點屌啦
要支持芊芊 spoon pkj 啲blogger
咪去dm佢 留cm比佢囉
入黎踩場都on99
明知呢度大部分人對佢地嘅立場就係不滿
唔通你地班打手覺得可以講幾句
就推翻到我地對佢地嘅印象?
現實中你憎一個人 對佢不滿
自然就會睇佢唔順眼架啦
做得kol/blogger 半個公眾人物
預左有人唔鍾意啦下嘛?
出面大把po話邊個明星樣衰乜乜柒柒啦
又唔見你班大愛撚出去逐個覆po?

肯定一係就打手 一係就自己友
凝住有浸indo mi味
咪撚再討論靚唔靚,講黎把撚咩!大美人夠有人話唔靚啦 難道讚佢靚啲可以蓋過晒佢地啲品行同閪格?美人在骨不在皮呀聽過未呀盲撚
暗中吹奏李嘉欣?
靚唔靚就好主觀的,我覺得口同鼻拗,個人認為靚的香港youtuber只有未做歌手的TLT叫標青..而家就不了
利申巴
咁嘉欣係?
咁啱今日係Facebook見到一個Post

佢之前又有帶Polar參加呢個活動,原來係内定嘅 怪唔之得無啦啦參加啦,應該又係收錢宣傳

果條友打咁撚多野 利申果度好搞笑
佢話靚果啲就靚 跟撚住話人標準洗唔洗咁嚴

你係藝人你賣廣告唔利申都算啦,話係同事送 扮咩真心分享
咁啱今日係Facebook見到一個Post

佢之前又有帶Polar參加呢個活動,原來係内定嘅 怪唔之得無啦啦參加啦,應該又係收錢宣傳

絲打可以出去開個post 比多d貓奴狗奴知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞