召喚痴線西(25)

1001 回覆
88 Like 6 Dislike
虰虰條八婆真係好鐘意扮人咁喎
有用就唔會爛面啦
虰虰無論幾努力轉型 成身名牌 扮貴婦 識有錢人
即使包裝到自己幾靚都好
一開聲講野就暴露曬佢個人格有幾差同低俗 難登大雅之堂 想點扮上菜都冇用 根本扮唔起
山東大媽係衰 但都好過佢九條街
睇一集韓味道已經知虰有幾黑人憎
以前佢地fd,扮佢笑係fd既表現,觀眾聽落冇反感
而家擺明反左面,扮佢笑即係真心恥笑 聽得出佢好不屑
Lm
愈黎愈覺得隻虰一定係個陣同陰唇出trip爆左啲inside secret出黎
Eg崠嘅整容真相
然後陰唇又發扮揚光大
之後
佢哋因乜事不和
條八婆啲眼神語氣完全可以用西女人黎形容
到底sueding今次嘈咩呢
好過九條街又未係 當初係韓國咪又係有份杯虰 但係崠大媽至少做得無咁難睇囉 虰虰勁似啲暴發戶飛上枝頭之後 個樣勁不可一世

可能佢暗地都覺得崠好假 懶得同佢扮fd 但係大佬你做緊節目 主打友情檔 人地唔係比錢請你嚟拆場 唔主動扮frd咪算 洗唔洗崠一挨去佢到 即刻縮開又講野潤佢 咁樣唔顯得你真性情 只係覺得你勁西人品勁差

之前先同陰唇笑完elaine 而家又成日同pam單打崠 比人bully過反而bully返人
真呀
起碼sue仲識係鏡頭面前扮下野 個dingding完全露哂真面目 好唔大體
Dingding呢啲mk妹 真係唔識睇場合
接幾多high end brand都好 始終有陣味
我想知大家憎崠大媽多啲定係虰虰多啲

憎虰虰多啲比正評

1. 太寵自己啲fans 所以100支opera唇膏送10次出黎giveaway

2. Inside joke事件 事後唔認人生攻擊其他yt爬

3. 收錢做節目 閪面閪到出曬面

憎崠大媽多啲比負評

1. 推落自己個女落梳化罅呃like

2.對不起 你有個太拼的媽媽

3.成日兜個圈想人讚佢 唔知醜

好難揀
好突然,有無連登神探?
唔錯,呢類投票模式可以做多d黎反映民意
虰虰一d都唔專業 感覺到佢個格好衰 成日係到搞小圈子 佢真係以為自己係一姐
[
細個已經靚到咁
有次係屋企留下健身室撞到佢
係佢隔離行左一個鐘
望到佢用9.5km/hr 步速跑足一粒鐘無停過 之後接住做左起碼100下sit up
我係女人都忍唔住係咁𥄫佢
明明以前虰虰好似俾崠sue食住,新片變到咁有氣勢頂撞大媽
靚係要付出代價...呢方面有時都服左佢地嘅,為保靚樣形象咁勤力
最欣賞係佢成日食野
但又會做運動
唔似個d 姐姐仔唔食野唔做運動瘦到成碌竹咁
我又分唔到了
呢個係違泊仲串柒柒果條嘉欣?
違泊個個係kayan.c
崠係成日自讚個種煩 但係虰係成日惹事個種煩 咁我覺得崠好少少 無咁搞到人
係 我都試過講佢少少野
就比十幾個人圍插
佢係真係好靚 但係個樣真係幾成熟 我覺得佢細個啲相唔係話咁靚 大個左反而靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞