召喚痴線西(25)

1001 回覆
88 Like 6 Dislike
同埋佢d片好搞笑
佢呢d真係叫識化妝
Mandu係比較痴人同埋唔想主人離開
因為mandu本身係比人遺棄
不過我都覺得佢地真係應該陪多啲佢
mandu都幾明顯有分離焦慮 要慢慢教
睇佢點遮瑕真係好神奇
其實suenn打完燈出黎都皮光肉滑架....打左燈真係差好遠架
起碼有d技巧可以學下,例如叫暗瘡肌一定要輕輕力印粉底
liz d打手多到
火車頭條法令紋深到
其實有時睇佢同佢老公啲相
你話佢係林奕匡老母我都信
以前會去68買底褲 而家老泥spoon著完 我都以後唔會再買 唔明點解會揾佢去拍
佢條q&a話自己唔鐘意經營ig 唔鐘意影相
本身覺得佢ok 但最近每個痴線西po都有打手
其實讚兩句姐 唔洗吓吓話人打手嘅
咁公道d講,佢又真係算少update social media,連story都無乜...至於d event都少去,真係無埋堆...我覺得以做半職youtuber黎講,佢都算唔扮野亦唔係begger...
接到68廣告有免費衫著
老泥羹終於唔洗著到成陣香水味又拎返去退
唔知forever21幾時請spoon姐代言
真係鍾意既話默默支持仲好啦
liz就係俾我地吹奏得多 話佢係清泉 結果呢? 大家有目共睹
我都唔希望fio成為第二個liz
D字核突到咁都拎岀黎獻醜
佢知唔知個醜字點寫
有無個條片?想比個朋友睇
https://youtu.be/ccyD2IQiAh8
https://youtu.be/Vfcbeke7f3w
唔知係咪講緊呢兩條片
真心覺得佢幾勁
原本月球表面咁樣樣
Thanks寶榮
如果無p無落filter真係好勁,share先
我都睇唔到有人講
你地係咪block左Ellen
我都有睇佢 佢開咗taobao店之後多咗推佢店嘅野
同埋佢唔係用好多大牌子 好似幾難搵佢推介嘅產品
不過佢教啲skill好好用 同埋好易明
講起內褲 68啲料好差
我用緊u記覺得ok 打手我係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞