召喚痴線西(25)

1001 回覆
88 Like 6 Dislike
佢皮膚好好!同埋好白,個女勁得意
都唔多香港youtuber仲頻密出片又ok,
我中意睇台韓嘅,見人問咪講下
台灣果d始終出片頻密d分析又詳盡d。
我都有講過佢幾多廣告,不過唔算hea拍。
點解無人信 重要個個負評
我都係好憎班begger特登開個ac姐
覺得唔關佢啲牙齊唔齊事 佢本身笑露牙肉已經柒
蝦乾都係R下診所整容算啦

成30歲人都仲講埋d咩閨蜜 中文又差 標點符號又用錯哂 好心收皮啦無人想知佢生前生後做過d咩
佢真係好嘔心 story又影佢睇TED 成日想扮知性美 打埋啲垃圾當大道理
獻醜不如藏拙呀mk妹
fio好撚多廢話喎
一次睇sueding ding好黑人憎
睇台日(唔識韓文所以冇睇韓國)
睇開mimitv 最鍾意久恒美菜 好靚女
冇睇用評好耐
因為覺得啱佢用唔等於啱自己用
妝片講同拍得好清晰喎
就係睇用評先多廢話呀嘛 有條片講佢出trip帶咩skin care既first impressio定review 聽到頭痛

大陸喱用殘體字
日本d妝好實用
淡淡地,日常出街
Nanachannel都唔錯,平嘢貴嘢都用
化出嚟又幾好睇
算啦絲打唔好再睇用評
睇完都唔好信到十足,膚質好難相同
睇咗都哂時間
出面有個post分享護膚化妝品
同連登絲傾下咪算
唔想吹奏大陸 但大佬甜都真係幾好
有frd暗瘡肌跟佢啲片化 出到黎塊面遠睇勁靚勁白滑
癡撚線
冇追一晚post
多左咁多張氏姊妹打手
棚牙搭住下唇笑真係好核突
廣告都咁笑佢係咪好自豪棚牙
我都跟佢個方法畫眼線同眉
其實liz同小巴西都幾唔錫隻狗成日飛黎飛去 一個月飛幾次返香港 早排又去左瑞士旅行 就算佢地係韓國 都成日出去蒲飲酒飲通頂 一係就出去行街行一日 都冇乜時間陪隻狗
佢仲要影住隻狗係佢地出門果時喊到飛起 好明顯隻狗係長時間自己一個係屋企冇人理 又唔係成日放狗 心情好or屎忽痕先放出去跑2下
得閒又攞隻狗出黎話無論如果都會帶佢返香港一齊生活 帶到返去咪又係冇人理/扔比per sitter 感覺佢都係係韓國悶先攞隻狗返黎玩下 佢係屋企有野可以撚下咁   mandu好慘
留錯post啱啱 自隊一打膠
Agger
睇相以為係執出嚟
睇完片真係覺得好神
唔識咪學囉 人地拍完又奉旨要人剪片
大佬咩唔剪拍黎做咩
想做youtuber 又要咩都唔識又唔學
靠老公剪片仲咁既聲氣
人地比重本買gopro拍片想乞多啲
宜家未乞到就唔見左 赤撚到仆街啦佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞